anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 5 reacties

 

Hey meiden!

Ik moet even mijn verhaal kwijt, want het lijkt wel alsof ik de enige ben. Onze kleine vent in mijn buik is vanaf het begin al heel erg bewegelijk.
Maar nu ben ik 35 weken zwanger en als hij beweegt lopen de tranen over mijn wangen. Ik weet me geen houding dan te geven zoveel pijn doet het.

Slapen gaat ook al niet meer, ik wordt er doods moe van. Elke beweging, denk ik; lieve kerel, wees wat liever voor je mama.
Ik weet dat ik dolgelukkig moet Zijn dat hij zo veel beweegt. Het is een teken van leven en dat is geweldig! Maar ik hoor niemand zeggen dat het pijn doet..
Iedereen die ik ken zegt; het gevoel is zo fijn en prachtig.
Dat maakt mij wel jaloers. Ik wil dat ook kunnen zeggen :( het enige wat ik denk is: laat se beweging snel voorbij Zijn.

Ik hoop dat er meer vrouwen zijn die dit met mij delen. Voel me alleen.
Ik hou al zoveel van mijn kleine jongen. Ik mag blij zijn dat dit wondertje in mij groeit.
Maar van mij mag hij snel in mijn armen vliegen en uit mijn buik.

Kuss

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik voel mijn manneke soms ook behoorijk te keer gaan dat ik alle kanten op spring en vaak ook wel au roep of toe jongkje dat kan op alle verschillende tijden van de dag zijn. Nu in de avond nacht is mijn buik wat harder dan overdag dus slapen word ook moeilijker

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

He dames, Een vriend van mij, zijn vriendin had ook verschrikkelijk veel pijn wanneer de kleine bewoog. Daarom kon ze ook totaal niet van de zwangerschap genieten. Uiteindelijk wanneer de kleine eruit was, was ze echt heel erg opgelucht. Maar ondanks dat heeft ze altijd gezegd al moet ik het over doen, ik heb het er graag voor over. Echt waar wanneer jullie je wondertje in jullie armen hebben vergeet je alles meteen weer. (Is wat ze zeggen en daar hou ik me ook maar aan vast) In ieder geval wel heel veel sterkte ermee. Hoop dat jullie er toch nog een beetje van kunnen genieten. Liefs

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Heyhey, Ik heb geen ervaring gelukkig, mijn zoontje was wel erg bewegelijk, maar deed me geen pijn. Ben bijna 20 weken, de baby doet me nu nog geen pijn want is daar te klein voor. Maar ik weet dat er moeders zijn die serieus met gekneusde ribben lopen, door het schoppen van het kindje. Dus je bent niet de enige.. en misschien loop je zelf ook wel met een gekneusde rib?! Dat kan je enorme pijn in ieder geval wel verklaren. Voel je niet schuldig, dat je dit denkt naar je kindje toe !! Sterkte, nog even meid! En dan hou jij je kleine wonder vast!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

He wat vervelend meid(en) dat jullie zo'n last hebben van de kleine in jullie buik! Ik ben zelf vandaag precies 20 weken en voel de kleine af en toe als ik op mijn buik lig, en gister twijfelde ik toen ik op de bank zat. Die dingen die ik dan voel voelen als plopjes, maar ik geloof dat dat bij jullie heel anders is.. Kan de verloskundige je evt niet helpen om het minder heftig te maken? Helpt bv een warme douch of bad niet? Veel sterkte de laatste weekje, en ik hoop voor je dat het snel voorbij is, en jullie van de kleine mogen gaan genieten

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hallo, ik weet hoe je je voeld mijn oudste deet me ook zo veel pijn. en de kleine vend die ik nu in mij draag ben nu 25 weken doet me ook al soms pijn dus dat word nog wat. vijf weken duurt nog lang maar voor je het weet is het voorbij. en een kleine troost je vergeet het weer hoe veel pijn hij je nu doet zodra je hem in je armen hebt.   heel veel sterkte en succes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden