anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 20 reacties

 

hallo,

Ik heb een aantal vragen.

Sinds vandaag ben ik led geworden van het forum, en zie her en der NOD verschijnen, misschien komt dit dom over maar ik heb geen idee wat hiermee bedoeld word.

Ik heb sinds vrijdag last van enorme druk op de blaas. Ik weet bijna zeker dat dit geen blaas ontsteking is (maar laat het vrijdag controleren bij de huisarts). Zijn er mensen die dit ook als vroeg teken van zwangerschap hebben ervaren?

Verder heb ik iets meer last in de onderrug dan normaal, en ook iets meer hoofdpijn. Het zou erop kunnen lijken dat dit voor tekenen zijn van de aankomende menstuatie maar deze zou pas volgende week dinsdag moeten starten. Normaal heb ik 1 dag voor begin van menstruatie last van rugklachen, hoofdpijn en zin in zoetigheid, terwijl ik nu al de lichamelijk klachten begint te krijgen.

 

Ook zou ik graag willen weten wanneer ik het beste een test zou kunnen doen of ik zwanger ben of niet.

 

Alvast bedankt voor de reactie :)

 

groetjes Jess

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 20 reacties.

anoniem

Anoniem 5 jaar geleden

Volgens mij kun je het antwoord vinden op volgende pagina: http://www.gezond.be/druk-op-blaas-tijdens-zwangerschap/

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

en...hoe was de echo? al wat meer duidelijkheid?

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hee nee morgen heb ik de uitslag om half 10.. Pfff eve een vraaghe kennen jullie ng van je eerse echo een rond bolletje met van die uitsteksels er aanmijn vriend zag dat op echo. Ik moeat stil lugge dus kpn nie kijken xx

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

wat vreemd dat je later pas de uitslag krijgt...normaal zien ze het meteen en laten ze het meteen weten! En waarom moest je stilliggen dan? Het ligt eraan hoe ver je bent wat je ziet... Mijn eerste echo was al met 5 weken, daar was alleen maar een vruchtzak (ronde circel) te zien... de week erop was er een bolletje met een knipperlichtje, het hartje te zien. Pas met 12 weken zagen we echt de contouren van een baby...  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi vond het zelf ook heel vreemd dat ik stil moest liggen deze dokter was ook niet echt heel vriendelijk ze beantwoorde me vragen niet en stelde er eigen niet voor.. Ze zij allen stil liggen en recht voor je kijken na 10 min stond ik weer buite met de inhoud. Donderdag afspraak maken nouja zo gezegt zo gedaan... Vond het niet fijn in iddergeval.. Hee dankje voor uitleg wat jij zag op je eerste echo.. Morge weet ik meer xxx zal het late wete

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik ben nig steets niet ongie geworden en heb ook geen gevoel dat et gaat komen.. Wr zullen braaf wachten eerst maar eens rustig worden voor de echo morgen..

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Haha ja dat ken ik. Daar heb ik zelf ook wel eens problemen mee ;) Inmiddels ben ik vandaag ongesteld geworden... Blijkbaar heb ik ke te druk gemaakt en het te graag gewild. Op naar de volgende ronde en weer druk aan het klussen :) ook niet vervelend

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Tsja het zou kunnen dat je zwanger bent, heb je al eens een echo laten maken? Ik denk dat ik dat in ieder geval zou laten doen.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hee ja ik wil ook nu gaan voor een echo wand dit is ook niet goed. Kreeg ookal van me stiefbroer de vraag pf dat ik zwangrr ben.. Keek ne toh eens verbaast blijkbaar..tenmisnte dat zei ie haha verder he ik nie zpveel last alleen moe en soms misselijk maar misschien komt dat ng soor het ontpillen?

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Sorry voor spelfouten. Heb touch gsm haha is nog steets ingewikkrld

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden