anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 3 reacties

 

pfff kreeg ik gister bericht dat het kaartje wat wij hadden uitgezocht niet meer leverbaar is wij hebben wel 4 maanden er over gedaan dat kaartje te vinden en nu is ie er niet meer.

Whaaaaaaaaaa ik was zo pissig gister had de vriendelijke meneer een ander kaartje gevonden die er op leek maar ik vond die echt niet mooi.

Vandaag toch nog een andere gevonden maar die was duurder ik zei op internet staat voor minder zegt de man oke dan kan dat hier ook.

Moooooi zeg ik hopen dat het nu wel goed gaat want zoveel tijd heb ik nou ook niet meer

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Oef dat is balen zeg!! Hoop dat het wel goed komt meid! Wij zijn er bijna helemaal uit, wat we willen, Scheelt ook weer een beetje stress hihi.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hopen dat het kaartje wat je nu uit hebt gezocht dan toch helemaal naar wens is. Ze zullen hun uiterste best wel doen om dit wel te kunnen leveren verwacht ik. Wij zijn nu 13+3 vandaag en wij hebben nog helemaal niet nagedacht over een geboorte kaartje.. Wij openen morgen een nieuw restaurant en hopelijk komt er voor ons in januari een rustigere periode aan om dit soort dingetjes rustig en SAMEN te bekijken ;-)  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ja we hebben nu wel een andere maar ik baal er echt van dat die we eerst hebben uitgezocht er niet meer is en nergens meer te verkrijgen he. Geen enkele site heeft hem nog niks!! Nou ja deze is ook leuk maar blijft een tweede keus das weer jammer nou ja mijn kindje is belangrijker dan een kaartje dus geen gemopper meer hahaha. Ja nou ja 13 weken is ook nog wel vroeg om met een kaartje te beginnen dat kan best nog wel even wachten anders kom je net asl ons heb je een kaartje is hij niet meer leverbaar kun je beter even wachten nog.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden