anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 4 reacties

 

Hallo ik zal even een eigen verhaaltje hier neerzetten.
Mijn naam is Anna en ik ben nu ongeveer 5 weken zwanger.
Volgens de vk 6 weken.
Nou ja doet er ook niet echt heel veel toe.

Ik ben 37 jaar en heb al een zoon van 12 jaar.
Mijn man waar ik nu bijna 2 jaar mee ben getrouwd en nu ongeveer 5 en half jaar mee samen ben heeft geen kinderen ja mijn zoon die ziet hij als zijn eigen.
Graag wilde hij eigenlijk wel een kindje maar ik was al in het hele begin heel stellig van NEE.
Hoe dan ook ik ben toch omgetoverd.
Vorig jaar werd ik zwanger en in januari toen ik 8 weken zwanger was kreeg ik een miskraam.
Vanaf de eerste dag dat ik zwanger was worstelde ik wel met het gevoel wil ik dit wel doe ik hier wel goed aan ect ect.
Maar na ik 5 weken zwanger was begon het te groeien bij me en ik was er toch stiekum erg blij mee.
Ik voelde me ook echt zwanger begon al heel snel te groeien ook.
Nu vond ik dat dan weer minder was zo'n mega ton hoef ik nou ook weer niet te worden hahaaha.

Na de miskraam was ik erg verdrietig en de zwangerschap gevoel was ook in 1 klap weer weg ja die hormonen waren allemaal weg.
Nu ben ik gelukkig weer 5 weken zwanger maar van een echt zwangerschap gevoel is nog helemaal niks.
Die gevoelens van de vorige keer die zijn er nu helemaal niet.
Nu heb ik zowiezo al nergens last van gelukkig.
Geen misselijkheid of moe of wat dan ook.
Maar dat had ik de vorige 2 keren ook niet.

Nu moet ik zowiezo ook nog wachten tot half mei ongeveer voor ik naar de vk kan voor een echo dat doen ze pas met een week of tien erg jammer had het graag eerder gewild.

Hoe zit dat met jullie hebben jullie sinds jullie weten zwanger te zijn ook echt het gevoel van of ook nog niet???

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Wat een emotionele achtbaan he! Helemaal als je zelf nog aan het dubben was..... Naar hoor en heel herkenbaar voor mij!!   Kan niks anders zeggen dat afwachten.... Ben zelf ook een type die elk gevoel gaat analyseren, en bij de eerste " wist"  ik het inderdaad, maar dat realiseer je je pas achteraf! Als de test positief is zeg je: ik wist het! En is die niet positief, denk je niks meer van je gevoelens, heeeeel frustrerend!!f   Maar je bent zwanger nu, ga er dan maar vanuit dat alles goed is. Ik snap je angst hoor, maar elke zwangerschap is anders en vooruit gaan piekeren heeft eigenlijk geen zin. Proberen los te laten en lekker pril zwanger zijn en hopen dat je in mei een kloppend hartje ziet!   Maak jezelf maar niet gek :)   Veel sterkte met de komende weken, vanaf 7 weken is een hartje zichtbaar he?    

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Oh las dat je pas met 10 weken een echo krijgt. Ik dacht bij de gyneacoloog..... Daar doen ze het vanaf 7 weken, maar das op medische indicatie...   Spannend, nogmaals van harte gefeliciteerd en sterkte de komende weken!!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Je hebt vaak meer afscheiding, waterige. En wat ik me herinner was een soort vastzittend gevoel in mn buik, groeiende vrucht.   En je bent 37, misschien een reden voor medische indicatie? Bij de huisarts vragen!!    

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Nee valt mee hoor ik heb geen angst of iets dergelijks ik ben juist blij geen kwaaltjes te hebben. Ik weet ook voor me zelf ik ben 100% zwanger. Maar wat ik bedoelde is dat ik nog geen zwangerschaps gevoel heb wat ik de vorige keer wel had dat kwam misschien omdat ik toen zo snel groeide en nu is dat gelukkig ook niet het geval. Bedoel heb er niet zo'n zin in om de uit de naden te groeien hahahaha. Verder ben ik niet zo analyserend ben juist een heel nuchter type. geen kwaaltjes niks aan de hand wel kwaaltjes ook nisk aan de hand zeg maar haha. Nee ik wacht die tien weken gewoon af puur ook omdat ik een miskraam met 8 weken heb gehad eerst die 8 weken maar eens door zien we dan verder. Die miskraam was trouwens een lege vruchtzak dus tja daar kan je ook niks aan doen. We wachten rustig af en trouwens de weken vliegen momenteel voor mij voorbij druk bezig in de achtertuin dus bezigheden genoeg wat dat betreft

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden