anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 6 reacties

 

Hallo allemaal,

Ik ben niet echt van plan zwanger te worden dus zit hier eigenlijk niet op me plek maar ik zie even geen andere uitweg. Ik ben aan de pil maar vergeet er regelmatig eentje. Ik heb seks gehad na mijn menstruatie en vanaf dag 1 daarvan heb ik hem wel ingenomen. Ik heb t gewoon met condoom gedaan ook maar nu, een paar weken later heb ik last van buikpijn enzo. Mijn enkels doen ook soms pijn. Ik ben weer een paar pillen van me pilstrip vergeten waardoor ik weer bloedverlies heb. De buikpijn kan dus hierdoor komen, maar ik heb normaal nooit buikpijn bij mijn menstruatie. Ik heb ook t gevoel dat ik een beetje een opgezette buik heb.
Ik zal graag horen wat jullie denken want een zwangerschap kan ik echt niet gebruiken.

Groetjes

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ik denk niet dat je zwanger bent, maar alleen de dokter kan je daar definitief antwoord op geven. Wat ik je wel als advies wil meegeven is, als je geen zwangerschap "gebruiken" kan nu, leren je pil fatsoendelijk in te nemen of over te stappen op iets wat je niet vergeten kan (prikpil of spiraal of zo). Want een "ongelukje" zit in een hoekje he, en de enige die dan eronder lijd is een kindje...

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik heb volgende week sowieso een doktersafspraak voor iets anders en ik was al van plan navraag te doen voor de prikpil. Die ben ik dus al van plan te halen om de reden van t vergeten. Ik doe t wel altijd met condoom, alleen op een of andere manier blijf ik bang. Nu was ik trouwens vergeten wat te zeggen. Ik weet niet zeker of ik nu ongesteld ben. Ik slik de pil dus al min 2 dagen gwn weer, en bleef ongesteld. Nu is het nog heel licht soms. Ik had gelezen dat dat ook van innesteling kon komen of draaf ik nu echt te veel door?

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

als je het altijd met condoom doet, denk ik echt dat de kans dat je zwanger bent, nihiel is hoor... Ik hoop het voor je :) Je pilbloeding kan anders zijn dan normaal als je ze vergeet, je lichaam is dan van slag he, dan wel hormonen, dan geen, dan weer wel. Als je volgende week bij de arts bent, gewoon ook even vragen of je een bloedtest mag doen voor hcg, kijken of je zwanger bent of niet. Ben je meteen gerust gesteld :)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

en, weet je al wat meer?

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Nee sorry, mijn doktersafspraak heb ik om bepaalde redenen moeten afzeggn. Wel maak ik me nu niet meer zo'n druk, ik ben die maandag/dinsdag heftig ongesteld geworden, en dan niet gwn bruin slijm maar ook helderrood bloed. Dit hielt tot vrijdag aan en t bleef heel erg. Zaterdag begon t minder te worden en zondag was t pas echt over. Ik weet dat je bij een innesteling ook bloedverlies kan hebben, maar is dat dan ook zo hevig? Of hoef ik me nu echt geen druk meer te maken?

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

klinkt als je ongesteldheid...maar ja, alleen je dokter kan volledig uitstel geven he :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden