anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 39 reacties

 

Hallo dames,

Als je zo dit forum leest, lees je heel vaak zwangerschapskwaaltjes en dergelijke, maar dan ook meestal in de nare vorm.

Nu vroeg ik me af: Heb jij ook grappige zwangerschapskwaaltjes? Ik ben wel benieuwd welke grappige kwaaltjes wij als vrouwen kunnen hebben in onze zwangerschap.

Zelf heb ik bijvoorbeeld een hele tijd gehad dat ik echt heel vaak moest niezen, ondanks dat ik niet verkouden was, dit is nu weer voorbij. Ook heb ik sinds gisteren dat het lijkt dat mijn kleine aan mijn navel trekt. Dat geeft een heel grappig gevoel. De kleine is ook gewoon actief, maar het voelt net als een trek achter mijn navel, wel grappig dus.

Liefs Spooky

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 39 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wel leuk deze posts !   Ik heb gemerkt dat ik na 3 maand een enorme stijging  naar een goede vrijpartij had waar ik me daarna dan beter voelde en vooral rustiger. Mijn echtgenoot had natuurlijk een brede glimlach toen ik dit met hem besprak. Ondertussen is het verder geevolueerd en doet hij alle moeite om niet altijd paraat te moeten staan. Het is enkel maar erger geworden ( qua behoeftig zijn )  en ik begrijp hem ook wel dat het op een gegeven moment niet meer prettig is voor hem. Mijn arts heeft me gezegd geen medicatie te nemen en dat ik er gewoon mee moet leren omgaan tijdens deze zwangerschap. Vind het zelf ook heel erg vervelend want ik merk dat ik niet te genieten ben als ik behoeftig ben en dat ik me dan ook echt emotioneel slecht voel. Het is nu meermaals per dag nodig en dat is echt niet altijd zo eenvoudig. Hoop dat het na de bevalling weg gaat want heb geen zin om dit mijn hele leven mee te maken !

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik eet normaal nooit geen mayonaise, ik vind het zelfs vies. Maar sinds ik zwanger ben, heb ik hier steeds meer en meer zin in. Hetzelfde geldt voor karnemelk... Ben eens nieuwsgierig hoe lekker ik deze twee nog zal vinden na de bevalling...

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik nies mij helemaal suf al vanaf het begin dat ik zwanger ben maar ben verder absoluut niet verkouden! Een tante van mij had in een magazine gelezen dat dit een zwangerschapskwaal kan zijn!  :) 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

[quote=mathilde_mallow] Ik nies mij helemaal suf al vanaf het begin dat ik zwanger ben maar ben verder absoluut niet verkouden! Een tante van mij had in een magazine gelezen dat dit een zwangerschapskwaal kan zijn!  :)  [/quote] Ha, dat heb ik ook gehad bij de eerste!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Precies hoe vaak ik de vraag wel niet krijg van mensen weet je al wat het word dan zeg ik jaaaah dat weet ik en loop dan weg hahahahahaha Terwijl ik er heel open over ben al mijn vrienden weten dat ik een jongetje krijg maar sommigen die willen gewoon interesant doen geen behoefte aan

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hahaha jaa precies, ik heb het niet veel mensen verteld, alleen eigenlijk onze familie (en dan niet tantes enzo maar mijn zus zusje en ouders, mijn broer niet want sinds hij zijn nieuwe vriendin heeft is hij veranderd en hoef ik hem niets meer te vertellen vind ik) En de broers en zussen van mijn vriend. Verder weten vriendinnen en dergelijke het niet. Was net op het werk, ik even snel rennen iedereen meteen zo: Je schud de kleine door elkaar! Ik zo door het hele kantoor: Dat kan die wel aan! Meteen een collega: HET IS EEN HIJ!!!!! Ik zo: Die!!! Hij of zij! :P Dus iedereen: Demn..... hahahaha!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ja zo hadden wij er eentje die was pissig op ons toen wij gingen trouwen dat ze geen kaartje had gekregen. Wij zeiden niemand heeft een kaart gekregen iedereen is gebeld of als we ze tegen kwamen is het gemeld. Ze was gewoon boos om het feit dat ze niet eerder was uitgenodigd ja hallo zeg. Zelfde met de zwangerschap toen ze dat hoorde op een feestje was het ook van oh en oh. Zak inelkaar denk ik dan. Zoveel contact hebben we toch niet met hun dus boeie.  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Haha doet me denken aan het moment dat ik de buitenwereld vertelden dat mijn vriend en ik een kleine verwachtten. Mijn ex was boos op me omdat ik hem niet eerder had verteld dat we zwanger waren. Ik zo: Alles leuk en aardig maar je bent mijn ex, omdat je mijn ex bent ga ik je niet eerder zoiets vertellen! Dat vond hij kennelijk niet want ik had het hem toch eerder moeten vertellen, toen heb ik ook gezegd dat ik niets meer met hem te maken had en hem die dingen niet hoefde te vertellen omdat hij nu een gewone vriend van me was en ik heel veel vrienden het niet eerder heb verteld, en dat die het ook pas kregen te horen toen ik het op Facebook bekend maakte. Nou ja dat vond hij niet zo leuk dus..... zijn probleem niet de mijne. Uiteindelijk ging hij opeens met een paar vorige vriendinnen van mij om, die ons beide, vorig jaar behoorlijk zwart hebben gemaakt. Tja hij had totaal geen vrienden, dankzij mij kende hij alle mensen waarmee hij omging maar toen het uit ging was dat ook voorbij, en toen had hij alleen zijn broertje en ouders nog. Best wel zielig maar als dan een paar meiden contact opnemen, die uiteindelijk alleen maar wilden weten hoe het zat met mij en mijn zwangerschap, en hem gebruikten, en dat hij dan toch toegeeft dan heb ik zoiets van: Of je gaat met hun om of met mij. En ja hij kon het niet verkroppen dat ik zwanger was (ik had hem mijn kinderwens al meerdere malen gezegd en hij wuifde het dan telkens weg met de woorden: Dat komt ooit wel eens) en hij dacht echt dat die meiden het beste met hem voor hadden, dus hij koos voor hun kant. Best zijn verlies, ik ging door. Een paar maand later kwam hij met hangende pootjes terug en zei hij dat ik toch gelijk had gehad en dat ze alleen contact hadden opgenomen om naar mijn zwangerschap te vragen (en die sukkel zegt ook alles over mij tegen hun!!!) maar ja uiteindelijk heeft hij dus zijn excuses aangeboden. Mannen, rare wezens! Hahaha heel verhaal komt eruit op wat me doet denken aan wat jij zegt Awjager! :P Ik had ook zoiets van: Stik erin! Maar hij heeft zijn excuses aangeboden en ik zeg altijd: Iedereen verdient een 2e kans, alhoewel het ligt eraan wat die persoon gedaan heeft. Heb je het zo bont gemaakt, tja dan verdien je geen 2e kans bij mij! :P

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ja er zijn altijd mensen die denken een streepje voor tehebben maar zelf nodigen ze ons ook nooit uit voor het een of ander dus ik heb zoiets doei later.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Inderdaad, heb een paar beste vriendinnen die hebben een streepje bij mij voor, maar de meeste mensen willen vanalles weten over je, puur uit nieuwschierigheid en dan heb ik zoiets van: Alleen omdat je nieuwschierig bent en daarna nooit meer naar me omkijken?! Echt niet! Weg met jou! :P

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden