anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 6 reacties

 

Dag Dames,

Wellicht komt dit bij sommigen van jullie bekent voor.

Ik had maandag ongi moeten worden, ben het nog steeds niet maar wat ik wel heb, is menstruatiepijn, vandaag ook nog steeds? Wat ik ook vaag vind is dat ik maandag (sorry voor details) na het plassen heel klein beetje rod/ bruinig druppel had op de wc papier en ook veel helder/ wit slijm byna de hele dag, dus ik dacht ik word ongi maar tot op de dag van vandaag nog steeds niet geworden. Gisteren en vandaag heb ik bij het vegen juist heel licht rozig/ rode druppel. Vandaag 3x gezien en maandag en dinsdg maar 1 x gezien bij het vegen. Ik heb verder helemaal geen zwangerschaps symptomen (denk ik) voel me alleen enorm beroerd en sinds vanmiddag heb ik in ene enorme steek onder mijn schouderblad linkerzijde waardoor ik moeilijk kan ademen en misselijk word.

Wat kan dit in godsnaam zijn? Ik snap er helemaal niets meer van, ik wilde vanochtend (zw) testen maar omdat ik dus weeer een helder roze/ rode druppel zag heb ik het maar niet gedaan omdat ik dacht dat ik later op de dag wel ongesteld zou worden. Dus niet!!

Help me pls??!!

Gr. Rose

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Sorry voor mijn eeuwen laaaaaattteeee reactie... Ik was toen dus uiteindelijk wel ongesteld geworden maar mijn volgende menstruatie heeft geen plaatsgevonden en ben ik nu 7 weken en een paar dagen zwanger :)) Bedankt voor jullie berichten Xx

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Het kan ja, tijdens een zwangerschap kan je ook wat lucht bloedverlies hebben. http://zwangerbuikkramp.nl/bloedverlies.html   ik wil niet zeggen dat je wel zwanger bent of niet zwanger, dat zal de test je moeten vertellen, maar succes en ik duim voor je!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

nou ik stik van nieuwsgierigheid hier... al getest? :D

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ik zou gewoon even testen hoor... dan weet je hoe of wat! Success... de kwaaltjes kun je ook later pas krijgen, en veel vrouwen hebben het gevoel ongesteld te worden terwijl ze zwanger zijn,...dussss kan best ;)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Tnx Jennefer ga morgen zeker testen. Heb trouwens nu vaker kleurtje als ik veeg, maar niets in mn inlegkruisje.. Ben benieuwt.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ben benieuwd ja :) succes!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden