anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 3 reacties

 

Hallo allemaal

Ik heb twee kindjes die ontstaan zijn door vruchtbaarheidsbehandelingen. wij hebben een jarenlang traject in de fertiliteit achter de rug. Een 3e wondertje was welkom, maar we wouden niet meer door dit traject. Daarom besloten we in december met de pil te stoppen en de natuur zijn gang te laten gaan.

In januari (na 30 dagen) kreeg ik plots terug mijn regels en weer 30 dagen later geen regels. Wel rare symptomen, gevoeligheid in de buik en borsten, hoofdpijn, ... voorgevoel?  Toch maar getest. En ja, nu heb ik 4 positive plastestjes thuis liggen.

ik durf het woord zwanger nog niet in de mond nemen. Iets in mij kan/wil het niet geloven. Op de koop toe had ik twee dagen last van wat bruinverlies.

Gisterenavond liet ik bloed nemen bij de huisarts, maar ik mag pas donderdagavond bellen voor de resultaten.

ik word gek van de zenuwen, kan me op niks meer concentreren. de symptomen die ik gisteren had lijken wel weer verdwenen.

vanmorgen deed ik een clearblue test die ik verknoeid heb, dus geen resultaat. het wachten is moordend.  ik word heen en weer gesleurd tussen hoop en verlangen en wanhoop.

 

Iemand tips om productief de dagen door te komen? Ik kan geen vrijaf nemen en ik word geacht een beetje werk te verrichten vandaag :(

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi Miracle! Je zult intussen de uitslag wel gehad hebben! En? Maar je weet zelf ook, dat een positieve test een positieve test is. Ik heb vlak na mijn positieve test ook bruine afscheiding gehad. Ik was helemaal ik paniek. De arts (van de IVF afdeling, dus ik kan mij goed vinden in je onzekerheid!!) heeft mij gerust gesteld, dat zolang het niet helder rood is, er waarschijnlijk niks aan de hand is. Dit was ook niet het geval. Intussen 25 weken zwanger van een tot nu toe gezonde baby.  Hoop voor je dat je al meer weet en dat het positief is! Groetjes Brenda

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Beste Brenda, bedankt voor je reactie.   Jammer genoeg heb ik deze week toch een miskraam gehad.  het bloedverlies werd erger en een echo wees een lege baarmoeder aan.   Even tijd nemen om te verwerken en dan vol goede moed verder!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi Miracle! Wat ontzettend jammer om te horen! Ik wens je veel sterkte. En hoop met je mee in een volgende ronde!   groetjes   Brenda

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden