anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 3 reacties

 

Hallo forumleden,

Wie heeft ervaring met homeopatische middelen (verkrijgbaar bij de etos bijvoorbeeld) tegen misselijkheid?  Van de dokter krijg ik namelijk geen pilletjes tegen de misselijkheid (ondanks dat mijn verloskundige mij hierop wees) en heb gehoord dat je wel homeopatische middelen mag gebruiken tijdens de zwangerschap.

Groetjes Kim

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

He Kim,   Ik heb inderdaag ook gehoord dat gember goed werkt. Zelf neem ik ook wel sinaasappelsap als ik me misselijk voel, maar gelukkig heb ik niet zo heel veel last van misselijkheid. Ik weet wel wat het is door ervaringen van mijn zus, die was altijd zo misselijk in haar zwangerschap, en ze heeft 9 maanden lang moeten overgeven, erg vervelend!!   Liefs

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hoi kim,   die zijn heel leuk maar als je echt goed misselijk bent helpt niet een middel tegen de misselijkheid gangbaar of homiopaties.    gember kan nog wel eens helpen zeggen ze maar bij mij dus echt niet.   heel veel succes en sterkte met het uitzitten van de misselijkheid 

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Wat bij mij werkt is een zakje rozijnen bij me hebben, als ik aan het werk ben. Als ik misselijkheid voel aankomen, moet ik iets eten. Maar als je misselijk word/bent is dat juist het gene wat je niet wilt. Rozijnen eten werkt voor mij erg goed. Is licht verteerbaar en toch heb je iets in je maag :-)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden