Anoniem 8 jaar geleden 1 reactie

 

Hoi dames, ik voel mij best schuldig over het volgende:
Ik voel op et moment (nu ben ik 34 week zwanger, maar heb dit ook al eerder meegemaakt voordat ik zwanger was), maar ik voel dus totaal geen passie of lust naar mijn partner toe...
Daarnaast heb ik een hele lieve toffe beste vriend (ja mannelijk...) waar ik ontzettend mee kan lachen en huilen en alles.. Nu vroeg die beste vriend (laten we hem ff N noemen) of ik ff zn schouders wilde masseren want hij had zo'n pijn. Ik dacht why not geen probleem dus zo gezegd zo gedaan... Maar ik kreeg et letterlijk gewoon echt heet van hem! En et is ook echt wel een heel aantrekkelijke jongen enzo, maar dacht toch echt dat het heel onschuldig was... Ik krijg hem nu al een tijdje niet meer uit mn hoofd en droom zelfs over hem...
Mijn vriend en ik hebben al denk ik zo'n 2 maand geen sex meer gehad... En daar heb ik ook totaal geen zin in ofzo... Maar zodra ik aan N denk krijg ik spontaan zin in N!!?
Heeft dit nu met mn hormonen te maken of zit et veel dieper??... Ik vind et best moeilijk namelijk :-(

Pagina 1, er is 1 reactie.

Anoniem 8 jaar geleden

als ik het zo lees ben je volgens mij een beetje verlieft op N. je kunt je afvragen waarom dat zo is gekomen. dat je niet altijd zin hebt in sex met je man kan heel goed hoor dan is het denk ik te gewoon aan het worden. en als jij nee zecht en je vent neemt daar genoege mee verandert het ook niet en is de kans dat je verlieft word op een ander groter. ik weet niet hoe je man tegen je doet of hij je wel genoeg aandacht geeft of juist op de bank ploft na zijn werk en de tv aan zet en dan niet meer of nouwelijks op je verhalen reageerd.    ik ben ook een keer verlieft geworden op een ander en dat was notabene de broer van mijn man toen nog mijn vriend. dit kwam omdat mijn man toen altijd heel moe was en van uit zijn werk eerst at en daarna als een blok in slaap viel op de bank. ik kreeg niet genoeg aandacht meer van hem. niet dat ik me daar heel erg van bewust was. maar van zijn broer kreeg ik wel aan dacht. we msnde en belde elkaar heel veel. we hadden /hebben nog steeds de zelfde grote liefde Qween. dus daar hadden we het vaak over. ik vond zijn aandacht heerlijk. toen ik mijn man vertelde dat ik verlieft was op zijn broer heeft hij na dat hij een paardagen heel verdrietig is geweest besloten dat hij mij terug ging winnen. en dat heeft hij ook gedaan. we hebben er uit geleerd dat een relatie niet iets is waar je na een tijdje achter over kunt gaan zitten en zeggen zo dat hebben we maar. je moet er voor blijven werken en elkaar aandacht blijven geven en uitdagen dan blijft de ander intersand en blijft de passie ook.   heel veel succes en ik hoop dat je iets aan mijn verhaal hebt.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden