anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 3 reacties

 

Vandaag ben ik (volgens berekeningen) 5 weken en 3 dagen zwanger.

Inmiddels alweer ruim 1,5 jaar aan het "proberen" !

Met ondertussen een flinke miskraam mag ik wel zeggen. Door de vakantie werd de 1e echo pas met 11,5 week gemaakt, en daar bleek het vruchtje met 8 weken al "gestopt" te zijn. Helaas moest na 3 weken daarna het ook nog via curretage weg gehaald worden. En dat heeft wel zijn impact gehad op mijn "periode". Die was even flink overhoop.

En toen begon het weer overnieuw. Elke maar die spanning, en weer het verdriet als het niet zo was. De dokter zei... niet zo mee bezig zijn... YEH RIGHT ! Probeer dat mijn onderbewustzijn maar eens duidelijk te maken...

Maar goed... terwijl ik het eigenlijk nu helemaal niet verwachte na zoveel teleurstellingen, nu eindelijk een positieve test !

Heb de verloskundige gebeld, en deze stelde na de vorige miskraam dan ook gelijk een vroege echo voor. Bij 8 weken en 3 dagen gaat dat gebeuren. Over 3 weekjes dus. Maar ooeeee wat ben ik nerveus... BAH. Kan echt nog niet genieten. Ben zo bang voor slecht nieuws... terwijl het toch wel o zo anders voelt.

Heb een dochter van 6.5 waar ik zo door de zwangerschap heen fietste... geen kwaaltje, geen pijntje, helemaal niets. Ook de vorige zwangerschap (welke dus eindigde in een miskraam) niets, noppes, helemaal geen last.

En nu.... moe, misselijk, voel me.. bagger. Dat zou toch een goed teken moeten zijn. Manlief vind het helemaal geweldig dat ik me zo voel... want is toch duidelijk een teken van zwangerschap volgens hem. En bedankt !!! Maar ik hoop het wel.

Zijn er meer dames.. die zich een beetje kunnen herkennen in mijn verhaal ???

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi Nynke, Bedankt voor je lieve berichtje... Bij jou was het dan wel het uiterste van misselijk zijn, maar ik hoop dat je gelijk hebt. Mijn man zal er smakelijk om lachen als het zo is, dat weet ik zeker.   lfs  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ja ik heb niet echt massel gehad met mijn misselijkheid maar daar door wist ik wel dat het goed zat. ook lekker veel echo's gehad

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ik heb ook een miskraam gehad ik had toen ook nergens last van. toen ik zwanger werd van mijn oudste heb ik het geweten zeren boorsten en zoooooooo misselijk  dat ik tot twee keer toe in het ziekenhuis belande en er met een slangetje in mijn neus er weer uit kwam na de tweede opname. als je het mij vraagt heeft je man gelijk en zit dit wel goed.   geniet er van en natuurlijk van Harte gefeliciteerd    liefs

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden