anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 4 reacties

 

Hallo hallo!!

Ik ben nu 2 maanden gestopt met de pil. Ik ben 13 maart voor het laatst ongesteld geweest. We hebben de laatste maand niet heel veel geklust omdat me vriend een zware baan heeft en dus vaak erg moe is. Ik heb een onregelmatige cyclus maar het is nu de 25e en nog steeds niet ongesteld geweest. Ik heb geen zere borsten maar ik zelf vind mijn tepels groter en ik heb nu al 3 weken last van buikkrampen. Ook was ik vorige week ziek .. Ik weet niet als dit mijn menstruatie heeft uitgesteld. Ik ga er niet van uit dat het met zwangerschap te maken heeft want ik was zo ziek dat mijn stem vandaag nogsteeds weg is haha. Nu heb ik sinds vandaag 2 drupjes bruine afscheiding. Iemand ervaring? Iemand een mening?
In ieder geval heel erg bedankt alvast!!
Ons de test slaat negatief uit..

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hoi Esje Helaas is dit geen chatroom maar een forum, dus even tijd geven voor antwoord haha! Tja, je cyclus kan door de war zijn door de pil en als je een griepje onder de leden had... als de test negatief is, probeer volgende week nog eens en zo niet, wordt het afwachten... Success :)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Haha ja i know, maar ben gewoon nieuwsgierig wat jullie denken ;) Ik denk dat in eerste instantie ook ja. Alleen ben ik bij mijn vorige zwangerschap ook nooit positief getest. Ik kwam er pas achter bij de dokter en toen was ik 6 weken terwijl ik 2 dagen ervoor een test had gedaan en die was negatief!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hm ja misschien dan even bij de dokter langs gaan...kan zijn dat je niet genoeg hcg aanmaakt om positief te testen ;)  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Niemand ?? :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden