Anoniem 8 jaar geleden 2 reacties

 

Hoi allemaal,

Ik zit in een situatie waar ik erg onzeker van wordt op dit moment. Zal het even (kort) proberen uit te leggen.
Op dinsdag 9 april ben ik ongesteld geworden, dit duurde 3 dagen en was iets lichter als normaal. Vandaag zit ik op dag 12 in mijn cyclus (mijn cyclus is gemiddeld 30 dagen) en had ik vanmorgen ineens roze/rode afscheiding. Omdat ik de afgelopen week niet helemaal mezelf was, veel huilen, hoofdpijn, dingen die ik normaal nooit heb, heb ik vanmorgen een zwangerschapstest gedaan. Deze was binnen de 5 minuten licht positief!   Maar nu is mijn vraag, had de test nu al niet veel donkerder moeten zijn?? Ga maandag weer opnieuw testen, maar ben bang dat het gewoon niet goed zit.

Wat denken jullie? Alvast bedankt voor jullie reacties!

 

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

Anoniem 8 jaar geleden

Ik kan niet vol overgave zeggen dat ik er verstand van heb! Maar volgensmij is een positieve uitslag (of deze nou licht of donker uitvalt) echt ontzettend betrouwbaar, zelfs veel betrouwbaarder dan een negatieve uitslag. Ik ben benieuwd, weet je inmiddels al meer? Ik zie dat het topic alweer even geleden gestart is! 

Anoniem 8 jaar geleden

Een streepje, hoe licht ook, betekend gewoon zwanger. Je kunt namelijk niet een beetje zwanger zijn. Je bent het of je bent het niet..dus bij deze gefeliciteerd!! :-)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden