anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 21 reacties

 

Hallo allemaal!

Iedereen alvast gefeliciteerd met hun zwangerschap. Ik weet nu sinds een weekje dat ik zwanger ben van mijn tweede kindje.

Ik ben en blijf een alleenstaande moeder, van 2 dus zometeen. Mijn zwangerschap was totaal niet verwacht en echt al het mogelijke gedaan om het te voorkomen.. Maar zeg nou zelf, een kindje dat er zo graag wil zijn, is bij mij van harte welkom. Meer dan welkom zelfs. Inmiddels ben ik al helemaal aan het idee gewend en vind ik het helemaal geweldig.

Ik hoop hier met mensen te kletsen over alle onzekerheden, leuke ervaringen, minder leuke ervaringen, ditjes en datjes en alles wat deze zwangerschap met zich meebrengt.

xx

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 21 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Bij twijfel altijd bellen! Daar zijn ze voor :) Ik geef flesvoeding dus kan je niet erg helpen. Heb je wel idee dat je kindje genoeg binnenkrijgt? Dat lijkt me een belangrijk uitgangspunt..

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Update van ons gezin: Het gaat super goed met onze Logan!!! We hebben de juiste medicatie in combinatie met dieet voeding en het gaat geweldig hier. @Anoniem: Ik geef ook geen borstvoeding dus ik kan je helaas ook niet helpen. Gewoon het consultatiebureau bellen, die kunnen je heel goed helpen en advies geven. Verder kan ik alleen adviseren: jij bent de moeder en weet wat goed voor je kind is. Als je twijfelt of het goed genoeg gaat en of je kleintje genoeg voeding binnen krijgt dan moet je gewoon even aan de bel trekken. Overigens is flesvoeding tegenwoordig ook heel erg goed voor je kindje, alleen ben je het intieme moment van de borstvoeding wel kwijt. Onthoud ook dat je absoluut niet faalt als de borstvoeding geen succes is. Bij flesvoeding is het ook zoeken naar het juiste flesje en speentje voor je baby. Gelukkig zijn ze allemaal uniek en kan niemand zeggen wat het beste voor jou en je kindje is. Heel veel succes en ik hoop dat voor jullie de borstvoeding toch succes gaat zijn.  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

@Vanes1982: Hoe gaat het met jullie? Hopelijk is het strippen gelukt en kun je inmiddels genieten van de kennismaking met je dochtertje? Hopelijk lezen we hier snel hoe het allemaal gaat en natuurlijk wat de naam van jullie meisje is!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo! Hier ben ik..nu 40 +2...vanochtend gestript bij verloskundige. ..heb 1 cm ontsluiting spontaan...het wordt echt spannend nu!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Goedemiddag Dames, Allereerst: Vanes1982: ik wens je heel veel succes vandaag en morgen!!! Ik ben 30-05-2014 gestript omdat ik ook al ontsluiting had en de zwangerschap zijn tol aan het eisen was. Bij mij had het strippen succes.  Ik ben in de ochtend gestript, heb een extra lange warme douche genomen thuis. Nog lekker even wezen eten bij mijn schoonouders en savonds begonnen de weeen. Erg lang getwijfeld of het voorweeen zouden zijn of echte weeen. Om 01.30 uur de verloskundige gebeld met de vraag of ze wou komen controleren omdat ik zo bleef twijfelen of het wel echt allemaal door zou zetten naar de bevalling. Uiteraard kwam ze controleren en ik bleek al ruim 4cm ontsluiting te hebben. Wij rustig aan naar het ziekenhuis (vrijwillig) en om 02:30uur begon de bevalling echt door te zetten.  Ons grote geluk heeft zich met behulp van de vacuum pomp om 06:09 uur aan het licht laten zien. Onze zoon was geboren en heeft de geweldige naam Logan gekregen. Hij was 50cm lang en woog 3030gr. In de kraamweek ging het bij ons allemaal lekker ondanks we midden in een verhuizing zaten. Helaas zijn we nu druk bezig met medicatie tegen het maagzuur en antibiotica tegen eventuele ontstekingen in de slokdarm. Onze Logan is een "Reflux-Baby" wat enorm veel tijd en aandacht eist op de verkeerde manier. We hopen dat de medicatie snel zijn werk gaat doen en het dan ook beter gaat met onze jongen. Voor zover ons verhaal tot nu toe.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Bedankt samantha voor je verhaal! Hopelijk gaat het hier ook zo snel dat zou mooi zijn. En veel sterkte voorjullie met de zoon.........Als onze dochter  geboren is horen jullie het!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Oeh, spannend vanes1982! Heel veel succes, ik hoop dat het allemaal goed mag gaan! En de rest van de dames gefeliciteerd met jullie kleintjes! Samantha, dat is wel een domper, hoop dat de medicatie snel werkt voor hem. Heb nog wel een vraagje, geven jullie ook borstvoeding? Ons zoontje heeft zo'n moeite met aanhappen en ik vraag me af hoeveel tijd ik het nog moet geven? Het gaat soms beter en dan daarna zakt ie weer in.. :-P vraag me af moeten we nog aankijken of toch een lactatiekundige bellen... twijfel!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo allemaal! Ik was gisteren uitgerekend, nu echt de laatste loodjes....ik vermoed dat een aantal van jullie al zijn bevallen? Graag zou ik horen wat jullie ervaringen zijn, het is toch wel spannend allemaal. Wij krijgen een klein meisje, ben zo benieuwd naar haar.... mijn partner ook!!   groetjes 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi vanes1982, Ik was 20 juni uitgerekend, en ben bevallen op de 11de. Was een geplande keizersnee (met 38.5), anders had hij misschien nog wel gezeten. ;-) We hebben een zoontje gekregen, en hij doet het super goed! Hij was 2958 gram en 49 cm, en nu bijna terug op zijn geboortegewicht. Kan me voorstellen dat je het spannend vind, ik vond die laatste week ook doodeng, we wisten toen nog niet of hij zou komen of toch nog tot de 11de bleef zitten, maar we wisten in elk geval wanneer hij er uiterlijk zou zijn. Oeh, wat was ik zenuwachtig die laatste dagen! Die onzekerheid van wat er gaat komen, dat zal jij helemaal hebben omdat je ook de einddatum niet weet. Succes nog met de laatste loodjes!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi Vanes, Ik was de 29e uitgerekend maar ben op 10 juni al bevallen. Gewoon spontaan (bij 37.2). Het was een turbo thuisbevalling van 2,5 uur hihi. We zouden eigenlijk naar het kraamhotel gaan, maar toen de verloskundige me voor het eerst kwam controleren mocht ik al gaan persen want ze voelde het hoofdje al. Heel bizar! Voor ik echt besefte dat de bevalling was begonnen had ik ons ventje al in mijn armen. Het klinkt misschien gek maar ik vond de bevalling meevallen. Misschien komt het omdat het zo snel ging, maar ik kijk er helemaal niet negatief op terug. De weeën vond ik het vervelendste, die deden echt wel zeer. Maar ze duren steeds maar eventjes, dus het is geen constante pijn. Het persen werd verlicht door een heet washandje er tegenaan te houden. Goeie tip! Nu genieten we echt enorm van ons kereltje!! Ik zou nu 39.1 zijn maar ben zo blij dat hij er al is. Hopelijk mag jij ook snel!!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden