anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 5 reacties

 

Hallo.

 

Wie herkent dit kwaaltje. De verloskundige zei wel dat het normaal was en dat er niets aan te doen, maar misschien herkent iemand het en heeft diegene een oefeningentje ofzo!

Ik heb in mijn recter lies regelmatig een spiertje ofzo knel zitten. Schijnt te komen door de druk van de baarmoeder op alles wat er onder zit. Maar ik loop er soms flink mank van. Een beetje lastig dus.

Iemand ervaring met iets soort gelijks?

 

Groetjes

 

Brenda

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hahah ja hoor dat weet ik nog...vanaf week 20 ongeveer word ie zwaar, en als je dan 32 weken bent word ie bijna elke dag zwaarder! Dus goed voor jezelf zijn nu hoor, te veel vrouwen gaan gewoon te veel door en dit voel je na de bevalling echt wel... Ik kon niet zonder mijn zwangerschapskussen (nou ja, eigenlijk was het een borstvoedingkussen maar hij werd al tijdens de zwangerschap te werk gezet haha). Ik had letterlijk een fort van kussens om me heen, 1 tussen mijn benen, 1 dunnere onder mijn buik (wil ook helpen trouwens), en 2 onder mijn hoofd, 1 onder mijn armen... mijn arme man had bijna geen plek meer haha en dan het duizend keer per nacht opstaan om te plassen en dus alle kussens opzij gooien en weer opnieuw plaatsen..hihi mis die tijd niet als ik er zo aan terugdenk :)  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi Jennefer.   Dat is idd niet anders dan. Maar ondersteuning voor de buik zoeken is al een goeie denk!   Bedankt!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ik herinnerde me nog iets, als je snachts op bed ligt, probeer een kussen tussen je benen te leggen, dat helpt overdag ook wat met de pijn omdat je dan ook je buik ondersteund... :) ja die buik wordt zwaar nu he ;)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hoi Jennefer   Die buik begint nu al zwaarder te worden. Verwacht je niet meteen, maar goed. De tip voor kussen tussen de benen, ga ik doen. Ik had zelf ook al zitten denken dat het daar misschien tijd voor is, hihi.   Dank je!!   groetjes   Brenda 

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ja dat had ik ook vanaf 20 weken ongeveer...enige wat mij hielp was als het begon op te spelen, wat te gaan liggen... verder is het echt manklopen tot de bevalling :( Jammergenoeg heb ik dus geen hele goeie tip voor je, alleen probeer te liggen of te zitten met kussens die je buik ondersteunen tot het wat minder wordt... even doorbijten nog :)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden