anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 45 reacties

 

Ik heb vanochtend getest en ik ben zwanger.

Uitgerekende datum is 11 mei 2014. Dat zou een leuke datum zijn want mijn oudste twee hebben ook hun geboorte dag op de 11de. Dat zou toch leuk zijn. Onze jongste is geboren op de 22ste. Ja dit wordt ons vierde wondertje.

We merken allebei dat het nog wel even moet landen. We wilde heel graag een 4e maar dat het al binnen 1 maand raak zou zijn hadden we niet verwacht.

Ik ben benieuwd wij er gezellig mee schrijven.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 45 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Gister een heel berichtje getikt.....staat het er niet op......nog maar een keertje dan. Hallo dames, Hoe is het met jullie zwangerschappen? Hier gaat alles goed. Voor een vierde kindje heb ik nog maar een heel klein buikje. Heerlijk dat getrappel in mijn buik, ik probeer er echt ieder moment van te genieten. Het enige waar ik nog druk over aan het nadenken ben is het vinden van "De Naam". Nog niet gevonden....... Hopelijk volgende maand starten met het opknappen van de babykamer. Daar heb ik wel zin in.   Ben benieuwd hoe het met jullie gaat.   Groetjes, Ilona

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Gefeliciteerd Tanja! Welcome to the club! :-) Ik heb gister de 12(+3) weken echo gehad, echt super mooi om te zien. Maar ook heel bizar. Zo klein maar toch zit alles er op en er aan wat het zou moeten hebben.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hey allemaal, gefeliciteerd natuurlijk met alle zwangerschappen! ik ben zelf uitgereken op 26 mei. kunnen jullie al merken dat de kwaaltjes minder worden? vorige week hebik de eerste echo gehad en nu kan ik er pas echt van geniet..  groetjes

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo dames, Vanavond kreeg ik een telefoontje van het ziekenhuis........ik meteen in paniek want ze zouden me pas a.s. dinsdag bellen. De vlokkentest van afgelopen dinsdag was goed verlopen, wel heel pijnlijk en twee dagen lang een heel beurs gevoel gehad in mijn buik.  Ze vertelde mij vanavond dat het er geen chromosoomafwijkingen zijn en dat ik in verwachting ben van een zoontje!!!! Helemaal blij!!!! Nu kan ik echt gaan genieten van mijn zwangerschap! Heerlijk.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik zat zomaar wat rond te lezen en zag jouw berichtje ineens staan Zkippy!! Wat leuk! Begin dit jaar zaten we ons nog zo lekker druk te maken om die stomme cyclussen van ons en nu is het gelukt :D Ik heb vorige week positief tetest. Pas dus niet helemaal in deze groep, want denk dat ik 1 juli ben uitgerekend. Hebben jullie die eerste weken ook zo super gespannen doorlopen? Ik kan echt niet wachten tot de eerste echo om met eigen ogen te zien dat het allemaal goed zit..

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Afgelopen dinsdag heb ik een vlokkentest gehad. Bah, wat viel dat tegen zeg. Echt wel pijnlijk.......en nu al twee dagen een heel beurs gevoel. Ik mag 1 week vrijwel niets doen. Hoe lui kan je worden, hahaha. Volgende week krijgen we telefonisch de uitslag. We zijn zo benieuwd.  Echt genieten lukt nog niet echt hoor, hopelijk vanaf volgende week wel.   Hoe is het met jullie dames?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

@Annetje oooooohhh wat goed, jij ook positief! Had alle verhalen gelezen van je over de consulten bij de gyn en die enorm lange cyclussen. Echt fijn dat jij nu ook eindelijk een positieve test hebt! Hoe oud ben jij nu eigenlijk Annetje? Hier gaat verder alles weer wat beter. Nu 11+3 weken. Heb met 8 weken een echo gehad omdat ik steeds depressiever werdt. Dat heeft me wel goed gedaan, zit wel weer wat beter in me vel. Nu verder vooral pijn in me rug en zeeeeeer gevoelige reuk hahahaha! Oh man soms tot vervelends aan toe. Ook echt zoo klaar met die vies ruikende moeders voor moeders flessen! Nog maar 4 weekjes en dan ben ik daar vanaf. Volgende week donderdag de 12 (+3) weken echo.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hi ladies :-)! Oh wat leuk om te lezen hoe het met jullie gaat. Ook zo verschrikkelijk moe? Ik lees sommige ook. Inmiddels heb ik ook de echo gehad en eerlijk gezegd al drie echo's. Niet vanwege ernstige redenen hoor gewoon geluk dat ik bij de gyn was om m te bedanken. Geweldig geweldig om de kleine te zien spartelen in m'n buik. Inmiddels heb ik de facebookgroep "alleenstaande moeders Amsterdam" overgenomen. Daar delen we allerlei tips, goed nieuws slecht nieuws, maar vooral genieten. En samen af en toe bijeenkomen bij een kindervoorstelling of heerlijk hapje lunchen. Dus niet alleen online ook realtime in de stad. Dus mocht je interesse hebben meld je gerust aan. Het is alleen niet de bedoeling om daar gefrustreerde verhalen over exen te lozen over elkaar heen. Beetje leuk & light moet t blijven. Er zitten ladies bij met kids van vier maar ook zwangeren zoals wij en kleintjes van 4 mnd, heel gemêleerd dus. Anyway, your welkome. Wel handig als je in Amsterdam en omgeving woont. Je bent ook welkom op 17 nov op blijburg voor een heerlijke lunch en theatervoorstelling. Meldt je aan en dan kun je meer info lezen Hang in there ladies, :-) nog ff en we zijn al toe aan de minder vermoeide en misselijke tijd! Xx suuz

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo dames, Zojuist een termijnecho gehad en intake gesprek. Over 2 weken de 12 weken echo en een vlokkentest. Spannend hoor allemaal. Uitgerekende datum is 12 mei 2014 en het kindje zag er super uit. We konden alle teentjes al tellen. De echo zag er op beeld echt super scherp uit. Nu maar gaan genieten toch?!?! Hoe is het met jullie dames?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

@piepeloi, fijn dat je klachten al wat minder zijn nu! Ik ben nog steeds enorm moe. Gister ook even lekker potje zitten janken :-) @Suuzzz, leuk idee, gezellig! Denk dat het er wel aan ligt waar iedereen vandaan komt.. Met afstand enzo rijden.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden