anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 3 reacties

 

Hoi, wie van jullie heeft tips waar je leuke en goedkope babykleertjes kan kopen? Ik vind de kleertjes van de Hema en zo zo standaard. Ik zoek iets speciaals. Ik ben overigens (weer) zwanger van een meisje.

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Mijn moeder is helemaal enthousiast over mijn zwangerschap en heeft geloof ik al de halve lokale Zeeman leeggekocht!  Er zitten echt heel erg leuke dingen bij, dus ik ben het eens met de vorige twee dames. Zelf zit ik al weken verliefd te kijken naar de kleertjes op Babywalz... Het is maar goed dat we al zo veel hebben gekregen haha, anders had ik al honderden pakketjes laten bezorgen, ze hebben er echt leuke babykleding en andere dingen

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hema vind ik ook erg achteruit gaan qua kleding. Maar zeeman en zo zijn lekker goedkoop en heeft vaak leuke dingetjes is even zoeken maar het is er wel.  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hi MoedervanMylene, Ik was onlangs op HappyBee (een online winkel voor baby- en kinderkleding) en ik heb hier enkele kleedjes gekocht voor mijn dochtertje. Erg mooi, en snel geleverd! Groetjes, Kelly

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden