anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 6 reacties

 

Ha dames!

Wij waren net begonnen aan ronde 2 na het stoppen met de pil. En nu al zwanger?! Vandaag namelijk 3 dagen overtijd (als ik mn prille échte cyclus tenminste mag geloven) en vanmorgen na een minuut of drie een heel licht, miniscuul Test streepje! Kan het bijna niet geloven! Anderzijds; overtijd, een aantal lichamelijke verschijnselen (grotere, gevoelige borsten met wat meer blauwe aders, obstipatie en af en toe wat krampjes in baarmoeder richting liezen).

Wat denken jullie, zou ik echt zwanger zijn? Wanneer een tweede test doen? Dit weekend?

Wie herkent zichzelf in bovenstaande?

Groetjes,
Lot

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo Ik was ook na de eerste maand stoppen met de pil zwanger! Eerst vrij licht streepje maar die was al in de avond donkerder! Ben inmiddels alweer 14 weken zwanger! Ik had zelf in de hele prille fase geen lichamelijke klachten, die kwamen pas later.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hallo ,    Ik was nog niet overtijd en had ook een test gedaan & was ook een licht streepje heb er dan nog gedaan en was telkens licht , dag nadien ben ik na huisarts gegaan en daar was het officieel zwanger , veiligste manier is bloed laten trekken :) x   Liefst kim

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Gefeliciteerd !!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hoi lot, ik zou inderdaad morgen of zondag nog een keer testen dan heb je waarschijnlijk een duidelijke streep en voel je je zekerder om echt blij te zijn en dan genieten geblazen zou ik zeggen. alvast van Harte Gefeliciteerd!   groetjes Nynke

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi Nynke! Dank voor je reactie! Ik heb vandaag een ClearBlue digital test gedaan en daarmee de zwangerschap bevestigd :D Super leuk en spannend!!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden