anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 8 reacties

 

hallo lieve mensen .

 

ik ben zwanger hoelang weet ik nog niet .ik heb 2 zwangerschap testen gedaan was positief .

deze zwangerschap was zeker niet gepland maar ik ga het zeker houden of mijn vriend leuk vind of niet .

onze leven staat in eens zo op zijn kop ik ben 24 hij is 25 hebben relatie van 6 maanden hij woont nog thuis en ik op mezelf .

ene kant ben ik blij andere kant bang voor reactie van anderen vooral van zijn familie hij is er niet blij mee wil dat ik hem met rust laat hij wilt he laten bezinken is ook niet niks in eens ouders worden je hele leven moet je ineens om gooeien ik weet dat ik het kan ben alleen bang dat hij bij me weg gaat ben zo benieuwd hoelang ik al zwanger ben morgen afspraak maken bij verloskundige ik denk zelf wel al een klein maandje voor de rest voel ik me goed alleen erg moe en af en toe hoofdpijn en misselijk . 

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Je ex en zijn ouders hebben wat dat betreft geen recht op spreken om jou te dwingen het weg te laten halen. Bekijk het even het is jou lichaam. Jammer dat hij het niet wil en is weggegaan. Jij kunt dit makkelijk alleen af en natuurlijk met je zusje en je ouders harstikke mooi je krijgt alle hulp die je nodig hebt. Mijn vriend nam ook de benen toen ik zwanger was nou prima zijn verlies niet de onze. Zo iemand wil je toch ook niet als ze weglopen als het serieus word. Ik ben jaren later mijn man tegen gekomen en die is meer vader voor mijn zoon dan zijn biopa ooit zal zijn. Nu krijgen wij samen een kindje en daar is mijn zoon heel erg blij mee want hij krijgt een broertje wat betreft dieren die hoeven nooit weg omdat er een kindje komt. Wij hebben hier in huis 2 honden 2 katten en 2 konijnen. Kattenbak heb ik niet in huis mijn katten doen alles buiten. Als het weer begint koud te worden echt vriezen en zo dan komt er weer een katten bak in het hok te staan. kattenbakken verschonen tja er word zo'n heisa om gemaakt. Trek een paar handschoenen aan leeg dat ding in de container en klaar. Ik heb altijd de bak zelf gedaan als die inhuis was. ook bij mijn vorige zwangerschap. en anders doe je een mondkapje voor of zoiets.  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi, Twee dagen geleden ontdekte ik dat ik zwanger ben, het is ook niet gepland, ik nam zelfs de pil. En er komt nog eens bij dat mijn vriend weg is gegaan vorige week, nog voor ik het wist. Hij, mijn ouders, zijn ouders willen allemaal dat ik het wegdoe. Dit kan ik echter niet. Dus geloof me, je raakt er wel, jouw ouders staan tenminste achter je beslissing. Het komt wel goed.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hallo carola ,     bedankt .. ik heb het dernet aan mijn moeder en zusje en opa en oma verteld dat ik zwanger ben ze reageerde heel positief wat ik totaal niet had verwacht ....ik hoop alleen dat me vriend bij draait en het een kans geeft ik weet hoe het is leven zonder vader in je jeugd gelukkig heb ik wel weer contact met hem ik gun deze kindje een vader en een moeder me leven staat zo op ze kop ik moet me huis uit me paard verkopen miskien me poezen weg doen die ik net maandje heb komt ineens zoveel bij kijken genieten probeer ik zeker wel moet ff aan idee wennen :)   gr sam

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Van Harte Gefeliciteerd! mannen moeten altijd wennen ook al willen ze wel een kindje. toen wij er achter kwamen dat ik zwanger was van onze oudste zoon. is hij naar de supermarkt gegaan en heeft daar een pakje peuken gekocht. hij was net een paar maanden gestopt met roken. hahah  we waren toen 23 en 24 jaar.  waarom moet je je huis uit en je dieren weg doen? ik heb ook veel dieren. als het is voor het verschonen van de katten bak je kan je laten onderzoeken of je al antiestoffen hebt en dan kan je gewoon je katten bak blijven verschonen met handschoenen aan en daarna goed je handen wassen.   succes met regelen en geniet van je wondertje

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Dieren hoef je zeker niet gelijk weg te doen, omwille van een kindje.. wij hebben een hond die niets van kinderen moet weten. Gromt en blaft ernaar... Toen ons zoontje werd geboren, gebeurde het onmogelijke.. onze hond ging moederen!! over de baby. Zodra hij huilde, stond ze naast 'm. Weet nog dat mijn zoontje in de wipper lag, zij werd uitgelaten door mn vriend. Toen ze terug kwamen, lag mn zoontje bij mij. De hond werd helemaal hysterisch omdat het kindje weg was..... Tot mn zoontje begon te graaien, toen vond ze het minder leuk. Ze is toen een tijdje naar mijn ouders geweest omdat wij gingen verhuizen en het niet handig is een hond daarbij te hebben. Toen ze terug kwam heeft ze de baby toch weer in dr hart gesloten en nu zijn ze maatjes en spelen samen... Ze vind niet alles leuk maar dat is haar goed recht. Wat ik wil zeggen, is dat je dus niet gelijk je dieren weg moet doen.. Je huis uit moeten is wel echt vervelend :-( is dat al defenitief? Kun je misschien tijdelijk terug naar je ouders? Als je een kindje hebt of verwacht kom je sneller in aanmerking voor een huur woning.. En er komt inderdaad veel bij kijken, maar doe het rustig aan. Je hebt alle tijd.. probeer niet te stressen, dat is niet goed voor de baby :-) Er is echt wel een oplossing, al zie je nu door de bomen het bos even niet.. Succes

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Gelukkig kan ik me jonge poezen houden me moeder wilt kattenbak doen voor mij ..paard doe ik weg omdat ze 1jaar is en ik kan haar nu niet opvoeding geven die ze nodig heeft uit liefde voor haar gun ik haar beter leven ...ja ik moet helaas huis uit ga binnenkort praten met woningbouw .mijn moeder kan ik wel bij wonen dat is pas laatste optie wanneer zei hun huis heeft ze woont nog bij mijn stiefvader ze liggen in scheiding ...dinsdag heb ik. Mijn 1 ego ben zo nieuwsgierig ..me moeder en zusje gaan mee wauw zo graag dat me vriend mee gaat ..heb nog niets gehoord van hem pfff word gek van wachten ik mis hem zo erg .

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hmm, vervelend. Maar als je aan de woningbouw laat weten dat je zwanger bent, heb je urgentie.. En je kunt je vriend een berichtje sturen. Dat je dinsdag de echo hebt en graag hebt dat hij mee gaat. Of hij dan mee gaat, is zijn keus. Maar je hebt wel laten weten dat je een echo hebt en dat je graag wilt dat hij mee gaat.. Besluit hij niet mee te gaan, zou ik een foto na de echo sturen.. Ik begrijp de keus over je paard. Wel een lastige overigens.. sterkte hiermee!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Heey ;-) Gefeliciteerd! Goed dat je het houdt omwille wat je vriend denkt of voelt.. bij ook maar een klein beetje twijfel zou ik zeggen, houden. Het achtervolgt je daarna altijd.. spreek niet uit ervaring. Maar dat is wat ik om me heen zie.. Mijn vriend en ik waren 4 maanden samen toen ik zwanger werd, 5,5 week later kwam ik daar achter. 1 klein puntje, wij wilde dit. Misschien niet zo snel, hadden nooit verwacht dat ik in 1 x zwanger zou zijn. Maar wel dus..... Geef je vriend even de kans om aan het idee te wennen, je zelf ook. Het mooie aan een zwangerschap is dat je er 7 a 8 maanden aan kunt wennen. Kiest je vriend ervoor het niet te willen, hoe pijnlijk ook!!! is dit zijn verlies. En probeer niet te veel bezig te zijn met de reacties van andere.. het was niet gepland, en het zal even schrikken zijn.. maar het is jou keus. Het is een kindje.. met 7 weken heeft het al een hartje, de armpjes en beentjes beginnen zich te vormen.. Vind het moedig dat je er voor gaat.. Btw, ik ben 24.. 22, toen ik zwanger werd, 23 toen ik beviel.. a.s zondag word mijn zoontje 1 en als alles goed mag gaan krijgt hij in februari een broertje of zusje.. dat was ook in 1 x raak overigens... Het moederschap is mooi, cliché of niet.. het verrijkt je eigen leven. Prachtig om niets, iets te zien worden.. Geniet van het feit dat je mama gaat worden :-)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden