anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 4 reacties

 

Hoi allemaal,

Na een tijdje wikken en wegen heb ook ik toch maar besloten mijn verhaal op een forum te delen.

Sinds december ben ik gestopt met de pil en niet tot nauwelijks ongesteld geweest (een heel klein beetje bloed of donkere afscheiding, maar geen 2 of meer dagen helderrood bloedverlies) . Mijn ongesteldheid is altijd heel weinig geweest. Ik heb 10 jaar de pil geslikt en daarvoor was het ook weinig en onregelmatig geloof ik. Tijdens mijn pilgebruik heb ik op aanrade van de gyneacoloog veel doorgeslikt (dus geen stopweken) omdat ik veel last had van candida schimmelinfecties. Deze zijn nu ook weer volop terug. Vorig jaar heb ik een lisexcisie gehad omdat er 'vekeerde cellen' in mijn baarmoederhals gevonden waren. Daarna zijn er een aantal controle afspraken geweest en is er niets geks meer gevonden. De gyneacoloog heeft mij destijds op het hart gedrukt dat dit geen consequenties had voor zwanger worden etc. Over anderhalve maand heb ik weer een halfjaarlijkse controle afspraak en wil ik ook met haar het al 6 maanden uitblijven van mijn menstruatie. Maar ik maak mezelf nu helemaal gek met dat er misschien toch iets mis is. Ik test me rot, maar dat is natuurlijk iedere maand een teleurstelling.

Hoe lang duurden het bij jullie na zoveel jaar pilgebruik tot je weer ongesteld werd? En zijn er mensen die zich kunnen vinden in mijn verhaal???

Graag hoor ik van jullie! Want ik maak mezelf nu onderhand toch wel een beetje zorgen...

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hoe gaat het nu juus? ik werd 5,5 mnd na stoppen ongesteld.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Dankjewel voor jullie reactie. Gister ben ik bij de gyneacoloog geweest, ik had gebeld dat ik graag eerder wilde komen. Ik ben erg blij dat ik geweest ben en mijn verhaal werd echt serieus genomen, omdat ik natuurlijk vorig jaar die lisexcisie gehad heb. Er is bloed geprikt om te kijken hoe mijn hormoonhuishouding op dit moment functioneert en vanmiddag krijg ik daar de uitslag van. Ook zaten er door die lisexcisie wat verklevingen, die een menstruatie in de weg zouden kunnen zitten. Maar ze zag wel een opbouw in de baarmoeder en follikols op de eierstokken, ze zei dat het er in principe goed uit zag. Waarschijnlijk moet ik vanmiddag starten met een hormoonkuur. Sowieso over 2 maanden weer terug voor controle. Ben heel blij dat ik geweest ben... Ze heeft mij echt gerustgesteld.. Ondanks dat het natuurlijk nog even afwachten blijft. Jullie horen van mij hoe &wat later deze week... Ook jullie veel sterkte!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Voor mij duurde het 5 maanden voor ik de eerste keer ongesteld werd. Daarna 3 maanden. Toen 3 weken en toen 4 weken.  Over een maand ben ik een jaar gestopt met de pil en ik ben pas 4 keer ongesteld geweest. Nog steeds geen teken van een vijfde keer menstrueren.  Ik kan me dus qua wachten heel goed vinden in je verhaal.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Wij zijn jaren bezig geweest met "zwanger worden" Zet er niet te veel druk achter,en praat er met je gynecoloog over.   De meeste vrouwen zijn er een half jaar tot 1 jaar mee bezig hoor

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden