anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 3 reacties

 

Hoi Hoi! 

Afgelopen donderdag kreeg ik plotseling een rare zeurende buikpijn en pijn in mijn rug/zij, aan beide kanten.. 
Na overleg met de verloskundige heeft deze de gynaecoloog gebeld en moest ik meteen vanuit mijn werk naar de kraamafdeling in het ziekenhuis. Schrikken!

Gelukkig is alles goed met de baby! :)
Ik blijk zelf nierstuwing te hebben.. Doordat de buik groeit en daar tegen drukt kan de urine niet meer goed weg en zwellen ze als het ware op..

Heeft iemand hier ervaring mee, en wat hebben ze er bij jullie aan gedaan?
Ik moet zelf woensdag terug, denk dat ik dan meer erover hoor. Ik heb donderdag een urinekweek moeten laten doen en daarvan krijg ik woensdag ook de uitslag.

Liefs, Inge 

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi, Ik ben afgelopen zaterdagavond opgenomen in een kliniek in Kiev. Ik ben hier op bezoek bij mijn schoonfamilie. Vrijdagnacht niet kunnen slapen van de pijn, zaterdag ging het wat beter maar tegen de avond toch weer verschrikkelijke pijn. Ik ben 22 weken zwanger. Bij de dokter was mijn uitslag van mijn urine niet goed, en meteen met ambulance naar een kliniek. Ik heb nierstuwing. Aanbevelingen om Hibiscus thee, zelf gemaakte cranberry juice, wild roos eigenlijk alles wat je urine zuur maakt. Om infectie vorming tegen te gaan met een hoger zuur gehalte. Wat mij helpt is om de knie/elleboog houding aan te nemen. Niet elegant, maar dus op z'n hondjes zitten. Ik doe dit elk uur voor 5 min. Verder elke keer wanneer de pijn toeneemt. Je voelt na enkele minuten de pijn afzwakken. Je baarmoeder hangt, waardoor de druk afneemt van je nier. Verder is me verteld dat zwemmen helpt, weer omdat je gehele buik dan hangt. naast deze huis tuin keuken oplossing, krijg ik ook de nodige medicijnen, dit omdat ik een infectie had in mijn nier/blaas. Ik ga zeker door met de knie/elleboog houding, hoop dat het jou ook helpt. groet, Ina  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

groet, Ina  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hai, ik heb dit ook gehad tijdens mijn zwangerschap...veel plassen en tijdens het plassen (als je denkt klaar te zijn bijvoorbeeld) een beetje vooruit leunen en weer proberen...meestal komen er dan nog wat druppies uit... veel cranberry juice drinken neutraliseert de urine ook wat, en veel water blijven drinken... verder is het even uitzingen, niet veel meer wat je eraan doen kan helaas...gelukkig is het direct na de bevalling over!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden