anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 2 reacties

 

 

Hallo allemaal, 

Omdat ik helemaal nieuw ben hier, vind ik het wel zo netjes om mezelf even voor te stellen. 

Ik ben Moos en ben 34 jaar en woon in zuid-holland. 

Na ongeveer 6 jaar "parttime moeder" te zijn geweest ( voor de 2 kids van mijn man) en het altijd ontkennen van mijn kinderwens naar mijzelf en mijn omgeving, is het nu eindelijk zover dat ik voor mijn wens ben uitgekomen ( gelukkig). 
Na vele gesprekken met mijn man, zijn we tot de beslissing gekomen dat ik zou stoppen met de pil, en kijken of onze wens in vervulling gebracht zal worden. 
Op vrijdag 8 maart ben ik eigenlijk vervroegd gaan menstrueren met als gevolg dat ik toen dus ook mijn laatste pil genomen heb. Dus nu breekt er een spannende tijd voor ons aan. 

Ben helemaal nieuw met "forum-gebeuren"en zal dus nog flink moeten uitzoeken hoe het werkt, maar mijn eerste bericht is nu een feit, nu de rest nog uitvogelen 

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ja ik leef ook helemaal met je mee! Same here! Spannund. Ik heb over een paar dagen mijn NOD. En begin me nu toch wel pre-ongesteld te voelen. Ben dus bang dat het niets is, maar ik houd jullie op de hoogte!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

welkom en heel veel succes met broberen. en natuurlijk heel veel plezier hier op het forum.   groetjes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden