anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 3 reacties

 

Hallo allemaal,

Ik ben dus 16 weken zwanger en sinds afgelopen donderdag begin ik een dikke buik te krijgen.

Nu dacht ik zelfs het is men eerste en ik ben dikker van men eigen dus het zal wel lang duren dat ik het ga merken dat ik dikker word,niet dus ik ben nu echt stuk dikker(niks bijgekomen kwa gewicht) dat de mensen het al goed zien en zelfs nadat ik zeg dat ik pas 16 weken ben ze vragen of ik het dan wel zeker weet dat het maar 1 baby is en geen 2 of 3 ling hi hi

Nu weet ik dat het bij iedereen anders is maar ik vind het toch vreemd dat ik in 3 dagen tijd echt al zo'n buik heb ???

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ook hier bekend. met mijn zoontje had ik ook ineens een "groeispurt", en dacht iedereen dat ik op het einde liep OF een meerling droeg...wat een hoop "grapjes" gehoord in die tijd zeg, pfff.. :p maar idd normaal dus :) geniet er maar lekker van!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ok normaal dus lol. genieten doe ik zeker.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

dat kan wel. mijn oudste heeft eerst een heletijd tegen mijn ruggegraad gelegen en is toen in eens naar voren gaan liggen. toen had ik ook van de ene op de andere dag van geen buik tot een flinke buik. ik had ook heel veel vruchtwater waar door het ook leek als of ik een meerling droeg of nog maar een paardagen te gaan had.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden