Anoniem 8 jaar geleden 19 reacties

 

Hoi,

 

Ik kom hier zomaar binnen vallen maar ik moet gewoon even om raad vragen.
Ik ben er begin van de week achter gekomen dat ik zwanger ben, ongepland. Ik ben 22 en heb nog maar 4 maanden met mijn vriend, het gaat heel goed met ons maar we hebben het natuurlijk nooit over zoiets als dit gehad dus het is een grote schok.
In principe wou ik meteen voor abortus simpelweg omdat ik sinds kort weer bij mijn moeder woon omdat ik geen werk kon vinden, en mijn vriend woont op kamers en werkt op dit moment ook niet veel. Dus er is gewoon geen geld, goeie huisvesting en een ongelofelijk slechte timing. De afspraak met de abortuskliniek is al gemaakt.
Toch twijfel ik echt ontzettend erg omdat ik altijd wel graag moeder wil worden en daar niet te lang mee wil wachten, er komen vaak gedachten op over hoe het zou worden als ik het houd.
Hele tegenstrijdige gedachten dus ik sta nu 60 procent voor de abortus, ik ben erg bang om spijt te krijgen en het niet los te kunnen laten als ik het doe.
Mijn moeder zegt dat ik altijd bij haar terecht kan tot dat we een eigen plek hebben gevonden, ze vind dat als wij genoeg van elkaar houden en genoeg liefde aan het kind kunnen geven dat alles wel op zijn pootjes terecht komt als we er hard aan werken.

Ik vraag me af wat jullie in deze situatie zouden doen.. of tips?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 19 reacties.

Anoniem 8 jaar geleden

Heel goed hahahaha

Anoniem 8 jaar geleden

Ohmooi ja we draven weer eens door hahaha Gefeliciteerd meid

Anoniem 8 jaar geleden

Zijn we goed in hea Awjager! :P

Anoniem 8 jaar geleden

Dat verwijt kreeg ik ook naar mijn hoofd stel dat mijnzoon nu onder de auto terrecht zou komen en in een rolstoel beland voor de rest vanzijn leven. Tja dat vind ik toch anders nee natuurlijk gaat hij niet weg. Maar ik vind dat toch weer anders. Als mijn man nu in een rolstoel terrecht komt verlaat ik hem ookniet. Maar met ongeboren baby's tja dan kun je het voor zijn zeg maar. Klinkt bot weet ik maar weet niet anders te formuleren. Ieder kind heeft recht op een leven maar dat leven moet wel zo goed en fijn mogelijk zijn het liefst zonder alle ellende maar ja dat hebben we ook niet voor het zeggen. En ja bij een bevalli g zuurstof te kort het kan allemaal we hebben niet alles in de hand maar gelukkig sommige dingen wel

Anoniem 8 jaar geleden

Even tussen de discussie door; mijn vriend en ik hebben toch besloten ervoor te gaan. :)

Anoniem 8 jaar geleden

Super goed !! Gefeliciteerd ;-) je kunt hier altijd terecht hoor, voor vragen of wat ook :-)

Anoniem 8 jaar geleden

Het is geen discussie hoor, want we zijn het allemaal met elkaar eens :P Maar echt super dat jullie er voor gaan! Gefeliciteerd met jullie wondertje en geniet er van!

Anoniem 8 jaar geleden

Het is geen discussie hoor, want we zijn het allemaal met elkaar eens :P Maar echt super dat jullie er voor gaan! Gefeliciteerd met jullie wondertje en geniet er van!

Anoniem 8 jaar geleden

Oh meid ja het is wat je wilt het zo graag alleen de timing is niet perfect nou geloof kinderen plannen lukt nooit. Als je ze wil duurt het soms jaren en wil je ze wel maar nu nog even niet klabam het raak. Meid als je zo twijveld dan zeg ik doe het niet en vertrouw op de steun van je ouders. Gegarandeerd dat je spijt krijgt als je het laat weghalen dat haal wel uit jou tekst weg. Daarnaast ben ik niet tegen abortus hoor in tegenstelling tot anderen . Er zijn natuurlijk wel redenen waarom ik er niet tegen ben bv verkrachting ect je snapt me wel. Hoe veilig je het ook hebt gedaan een condoom kan altijd scheuren zonder dat je het weet. Dat was bij mij ook zo alleen kwam ik er pas achter a 4 en halve maand dat ik zwanger was en ik kon geen kant meer op toen. Was 24 jaar ietsie ouder dan jij. Ben terug gegaan naar mijn ouders en daar is mijn zoon geboren. Tot ik een eigen plekje had veel geld had ik niet maar mijn ouders stonden altijd voor me klaar. De jongen in kwestie liep heel hard weg en zijn ouders heb ik ook nooit wat aan gehad. Ik heb het helemaal alleen gedaan met financiele hulp van mijn ouders toen. Nu 13 jaar later ben ik weer zwanger ditmaal wel gepland samen met mijn man. Ik ben onder mijn zwangerschap werkeloos geworden en straks in januari mijn man ook dat nieuws kregen we gister. Dus moet hij ww aanvragen dat is 70 procent van wat we nu verdienen en daar kome we al amper va rond dit gaat voor ons ook een hele dobber worden maar we redden het wel. geloof me jij jullie ook wel

Anoniem 8 jaar geleden

Wow Awjager, heftig dat jullie beide nu de baan kwijt zijn.......... hoop dat iemand van jullie snel iets vind!!!! Maar nog even een aanvulling: Ik ben tegen abortus als je er vrijwillig voor kiest om gemeenschap te hebben, in gevallen zoals verkrachting, incest etc. ben ik er ook niet tegen. Dan vind ik dat je wel een keuze moet hebben. Maar omdat Miauwww zo te zien op vrijwillige basis sex heeft gehad, vind ik ook dat je voor de gevolgen in moet gaan staan. NIET verkeerd bedoeld!!!! En lieve Miauwww, je familie wil je helpen, je vriend weet ik dan niet, maar zelf zit je ook dat je een kinderwens heb, ga er voor!!!! Met de steun van je vrienden, vriend en familie kom je er echt wel.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden