anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 2 reacties

 

hallo iedereen ik ben nieuwe op dit site;ik en mijn fiancee hebben besliste om aan kinderen te starten ben nu sinds september gestopt met de pill en ben na de gyneacologe gewist voor routine onderzoek voor dat ik zwanger ben tis nu al 2 maand geleden sinds dat ik de onderzoek heb gedaan,en dit week vrijdag krijg ik een brief van de docter dat ik weer moet gaan voor verder onderzoek in verban met mijn uitstrijkje dat ie heeft gedaan op de eerste onderzoek sinds dien ben ik echt ongerust dat ier iets is met mij wat moet ik doen,en dit maand heb ik alleen 2 dagen mijn menstruatie zo dat normaal zijn normaal bij mij is dat 3 a 5 dagen, als iemand met de pill stopt of kan ik zwanger zijn? help mij aub.

 

 

 

angels

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Beste s Ferarra,   Je hoeft je nog geen zorgen te maken hoor over dat uitstrijkje. Het komt vaker voor dat het overnieuw moet, er zijn veel redenen waarom zoiets nog een keertje moet. Als er echt wat aan de hand was, dan hadden ze geen 2 maanden gewacht met die brief. Ik zou gewoon nog even rustig afwachten wat je lijf gaat doen en dan komt het meestal wel vanzelf. Succes met wachten!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Klinkt mij in de oren als gewoon even geduld hebben je lichaam moet even op orde komen na dat je de pil hebt gebruikt. Bij de 1 duurt het langer dan bij de ander. Er staat normaal zo'n 1 jaar a anderhalf jaar voor een vrouw om zwanger te raken. Dat je menstruatie nu even van de leg is is heel normaal. de 1 heeft dat wel de ander niet. Ik zie niet in waarom jij je nu al zorgen  zou moeten maken er is niks aan de hand. Als je denkt nu al zwanger te zijn moet je gewoon een test kopen

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden