anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 2 reacties

 

Heei,

Afgelopen maand hebben mijn vriend en ik seks gehad. Het was wel veilig met condoom en naar ons weten is er niets fout gegaan. Het condoom paste goed en ik was ook nat genoeg. Wel ben ik niet aan de pil. Daar wil ik wel aan beginnen want ik ben toch wel altijd bang om zwanger te worden, maar ik wilde eerst mijn menstruatie afwachten, maargoed dat terzijde. Om de 5 weken wordt ik meestal ongesteld en heb weinig last daarvan. Laatse keer was op een dinsdag en nu is het al donderdag dus eigenlijk 2 dagen overtijd!? Ik ben niet altijd op dezelfde dag ongesteld en niet altijd regelmatig dat moet ik er wel bij zeggen.
Ik heb wel last van gevoelige/pijnlijke borsten maar wordt er niet in belemmerd, misschien ook omdat ik er telkens aan denk. Dit kan misschien ook komen doordat mijn vriend ze heeft gemasseerd? Toen werden ze ook wat gevoelig. Verder heb ik niet echt last van andere zwangerschapssymtomen maar ik maak me wel echt erge zorgen. Mijn vriend zegt telkens dat het echt niet kan....zaterdag ofzo misschien maar een test doen ...

Hopelijk kunnen jullie me een beetje helpen....

x

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

een zwangerschapstest is het enige wát jou duidelijkheid kan geven. Dus hup naar de winkel en halen die test ;-)  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

dat je tot zaterdag gaat wachten ik zou dat zelf niet kunnen :P ik zou gelijk zo een test halen

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden