anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 29 reacties

 

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw op dit forum.

Ik ben 24 en een paar maanden geleden gestopt met de pil (die ik zo'n 8,5 jaar heb geslikt)

Mijn cyclus lijkt aardig regelmatig te zijn (tot nu toe om de 5 weken mijn menstruatie gehad) en als mijn berekingen kloppen, dan ga ik er van uit dat ik volgende week (of de week daarop) mijn volgende menstruatie heb.

Mijn vriend en ik proberen er niet te veel mee bezig te zijn. Als het gebeurd dan is het meer dan welkom.

Ik heb altijd al vroeg kinderen gewild. Er zijn helaas best wat mensen die dat niet bergijpen en al snel vinden dat je te jong bent om op 24 jarige leeftijd aan kinderen te beginnen, maar ik heb al erg vroeg volwassen moeten worden en mijn leven is er gewoon klaar voor.

Daarbij is mijn vriend niet meer de jongste, waardoor we goed op elkaar aansluiten, alsof het zo had moeten zijn.

In ieder geval heb ik wel al wat kwalen, maar ik probeer er nuchter onder te zijn en er niet van uit te gaan.

Omdat ik mijn vreugde over onze plannen (nog) niet wil delen met idereen in mijn omgeving, hoop ik dat ik dat wel kan op dit forum, want heel erg stiekem kan ik het wel van de daken schreeuwen haha :)

Uiteraard probeer ik er een beetje neurtaal onder te blijven om te voorkomen dat ik gigantisch teleurgesteld zal zijn als het nog even op zich laat wachten.

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 29 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Carola gefeliciteeerd! Pink Lilly Spannend zeg.. Welke datum denk je dat je het ongeveer moet worden? Ik behoor vandaag ongesteld te worden.. Dus spannend. Ik heb al paar dagen buikkrampen maar verder voel ik helemaal niks. Zelfs niet de symptonen die gepaard gaan met ongesteld worden... Ik had gisteren al getest, aangezien je het dan soms al kan zien. Helaas, negatief. Ik ben ook zo ongeduldig! Maar ik verwacht dat ik dus gewoon ongesteld word. Ik heb nog 1 test liggen, nu moet ik echt een paar dagen wachten.. Ik vind dat zoooo moeilijk!    

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Oh LG ik kan het me zo goed voorstellen; ik duim voor je dat je niet ongesteld word! Zelf verwacht ik mijn menstruatie 18 juni. Oke nu heb ik een vraag aan jullie. Ik zit misschien stiekem toch gewoon te flippen maar ik moet het even kwijt! Namelijk dat ik 4, 5 en 6 juni positief testte op mn ovulatie test. Daarvoor en tijdens die dagen heb ik seks gehad. De 7e was mijn ovulatietest gewoon negatief en de dag er na ook. Omdat ik me ook bewust ben van de LH piek dacht ik even voor de lol een ovulatietest te doen.( Ik bedoel, je weet het maar nooit en ik heb vandaag dat ik weer bijna niks kan eten, ben misselijk,ik heb geen trek in koekjes en mijn temp.is nog steeds 37 graden ipv mijn gebruikelijke 36.5) Anyway, er verschijnt een licht streepje op de test...maar ik kon met geen mogelijkheid 2 ovulaties in een cylus hebben. Sorry als ik als een kip klink maar ik moet het even kwijt. En ja verder afwachten, ik weet het, maar herkent iemand dit?

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Nynke85 heel erg bedankt!  Vindt het heel spannend! Pink Lilly hoe was het gisteren gegaan bij de dokter??

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hey weet je waarom jong zwanger worden dom is? omdat het alleen maar werkt wanneer je OF stopt met studie OF geen studie doet om mee te beginnen   en dus (heel waarschijnlijk) laag of middelmatig opgeleid bent. Een hoge opleiding zit er niet in bij een kind op jonge leeftijd en zo zal je afhankelijk worden van je man om alles te betalen. Dit vindt ik een vrij kansloze instelling en ik wilde darom even registreren om hier even te vertellen dat het WEL raar is om jong kinderen te krijgen en dat de mensen die dit zeggen hier dus ook hele goede argumenten voor hebben.     dus doe het lekker op een normale leeftijd.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Haha, nou gelukkig werkt het voor mij dan wel in jouw opzicht, want ben zojuist afgestudeerd met een HBO opleiding.  Maar alsnog zie ik het zelf niet zo. Het belangrijkste voor een kind is in mijn optiek een stabiele, liefdevolle en veilige leefomgeving. Ik geloof dat wij dat een kind kunnen bieden. 

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

dit is mooi! in de meeste gevallen zie je vroege zwangerschap helaas gepaard gaan met lage opleidingen maar als je gewoon klaar bent, prima, netjes! niks mis mee.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

en wat noem je laag opgeleid? 

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Wauw, 5secondenwerk... Voel je jezelf zo slim om op deze manier binnen te kunnen vallen ?! Ik ben 24, moeder van een zoontje van 10,5 maand en zwanger van de 2e. Ik werk als beveiliger op Schiphol, zo ook mijn vriend. Ik heb een niveau 2 opleiding afgerond. En wij hebben een mondaal inkomen! Raar om op jonge leeftijd aan kinderen te beginnen? Nee, juist niet. De kans op ziektes bij je kind zijn minder, lichamelijk kun je de zwangerschap én bevalling beter aan en als je kindje er is kun je beter omgaan met de gebroken nachten... Ik heb een collega die rechten studeerd en 2 kleine kinderen heeft... Mening is mening.. maar mensen kansloos en dom noemen omdat ze laag opgeleid zijn en dan aan kinderen beginnen, vind ik erg kort door de bocht. Zolang er de middelen zijn voor een goed onderkomen voor je kindje, het alles kunt geven wat je wilt... Wat is er dan zo dom en kansloos aan?

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Er is gister niets uit mijn bezoek bij de dokter uitgekomen behalve dat mijn dikke darm flink vol zit en dat ik mijn blaasontsteking waarschijnlijk zelf weg gekregen heb :) Mijn koorts is ook helemaal weg alleen is mijn temperatuur wel 37 terwijl die normaal constant 36, 5 is. Wbt 5seconden: Hoog opgeleid of niet, kortzichtig ben je wel. Zelf ben ik verpleegkundige en werk ik op groepen met verstandelijk gehandicapten met zeer extreem gedrag (genoeg werk voor mij dus). Er zijn nog zoveel punten die ik zou willen opsommen om jou te laten zien waarom jou reactie nergens op slaat. Maar ik vind het niet eens waard om er de moeite in te steken als iemand toch al een bepaalde mening if beeld heeft gevormd dat nergens op gebaseerd is. Los van dat mijn vriend (die ook prima verdient) en ik financieel een kind kunnen onderhouden, zie ik nog altijd liever een kind dat liefdevol opgroeit in een gezin dat het minder breed heeft maar de zekerheid heeft dat er een ouder voor klaarstaat. Dan een kind dat opgroeit op de creche en kinderopvang omdat mama en papa hun carrieres en geld belangrijker vinden :) Vergeef mij mijn typefouten. Ik beantwoord dit bericht met mijn telrfoon en dat werkt voor geen meter haha. Ps: elke keer als ik honger heb en een maaltijd voorgeschoven krijg, gaat mn honger spontaan over en moet ik bijna overgeven als ik een pasr happen heb gehad :"-)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

carola, ik wou ook zo'n mooi verhaal afsteken ben het helemaal met je eens. ik wilde wel ff weten wat ze nou onder laag opgeleid ziet. wat ik me ook af vraag is of zij haar kinderen naar een kinderdagopvang/ bso of gastouder brenkt. die hebben namelijk ook mbo niveau 2 en 3. ik vraag me dan ook af of ze dat niet heel eng vind om haar kinderen daar achter te laten ze zijn immers niet hoog genoeg geschoolt om zelf kinderen te krijgen. of zie ik dit nu helemaal verkeerd?  ik vind well dat ze wat beter op haar taal gebruik mag letten. en rekening houden met andermands gevoelens heeft ze blijkbaar ook nog nooit van gehoort. dus 5secondewerk je mag dan hoog opgeleid zijn maar je EQ kun je nog wel verder ontwikkelen.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden