anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 12 reacties

 

 

hoi allemaal, 

ik ben nu inmiddels al 3 maanden heen maar heb mijn partner nog niets vertelt. 
wij hebben de afgelopen weken een vrij lastige periode gehad waardoor we niet meer samen wonen maar nog wel samen zijn. 
ik woon tijdelijk bij mijn vader ben ook nog maar 19 jaar,ook hij weet nog van niets . 
dit is eigelijk voor het eerst dat ik het uitspreek. 

hierbij na mijn echo blijk ook dat het er niet 1 is maar 2 . 
ik heb geen idee hoe ik het mijn partner moet gaan vertellen. 
we hebben bijde die grote kinderwens als vele mensen, maar zo snel had ik het toch niet verwacht. 

ben ten einde raad omdat ik het niet lang meer verbergen kan. 
kan iemand mij raad geven? of een idee hoe ik het men kerel kan vertellen. 

groetjes

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 12 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Nou ik snap er niks van hier had ik ook al gereageerd al mijn reacties blijven weg. Nou ja dan nog maar een keer. Anders laat je je vriend dit onze reacties lezen zodat hij het van een ander hoor (leest) dat zijn gedrag niet kan hij heeft jou niks te verbieden dat is belachelijk. Tuurlijk dat jij om dingen moet gaan denken is logisch maar dat snap je zelf ook wel.  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hee ,    ja snap ook wel dat het schrik is . en heb eht hem ook egt wel ingewreven . en ik ben juist enkel rustig als ik bij hem ben , alleen dat dingen verbieden komt me nu al gewoon me neus uit , tis egt om ziek van te worden . heb ook geen idee hoe ik het moet verwoorden heb het hem inmiddels in 3 dagen al 10000x gezegt maart dringt niet door 

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wat verbied hij je dan ?!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hee allen ,   als eerste hartstikke bedankt voor jullie berichten. nou ik heb geprobeert het hem te vertellen , dit zonder succes en een hele grote ruzie , hij vraagt zich af waarom ik er gelijk 2 op de wereld breng . net alsof ik daar zelf voor kies maar goed . hij zegt dat hij van me houd en wel bij me blijft. schoot vervolgens nog geen 3 dagen later in de stress over alles wat hij regelen moet . en wat ik wel en niet mag en dat ik maar weer thuis moet komen wonen .   hij is egt in 3 dagen volledig omgedraait dit beloofd nog wat .   groetjesss

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Bij zo'n reactie zou ik hem echt inwrijven dat hij er ook bij was toen ze gemaakt werden.. Verder is het voor hem ook schok.. ten eerste ben je al ver in je zwangerschap, zonder hem dit te vertellen. En ja, het zijn er wel 2.. in een normale situatie moeten mensen dan slikken denk ik... Het is vooral schrik, meid.. En die stress is vrij normaal, dit zullen andere papa's in wording ook hebben. Kijk eerst of jullie relatie nu stabiel genoeg is om samen te wonen. Want als je stress hebt door bij elkaar te zijn, is dit niet goed voor jou en niet bevordelijk voor jullie relatie. Doe het rustig aan :-)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Nou op mijn 19de ook zwanger en niet de bedoeling. Mannen komen van mars en vrouwen komen van venus! Als ik toen de tijd met een kadootje aangekomen had en het had gevierd alsof het 3e wereldwonder eraan kwam had ik een groter probleem dan toen der tijd. Zoals ik je verhaal lees kan jullie relatie nog alle kanten uitgaan en vooral zoon heftige bijkomstigheid maakt het niet makkelijker, Ik zou het hem inderdaad rustig vertellen en hem zijn eigen gevoelens zijn weg laten zoeken. Eerlijkheid duurt het langst dus vertel het, er zijn al 3 maanden verloren voor de papa. Of hij het nu wel met open armen ontvangt of niet. Geef hem de tijd om uit te zoeken wat hij wil. Als het voor jou duidelijk is wat jij wilt moet je hem niet pushen. Je wilt dit samen maar kunt dit ook alleen. Succes en sterkte

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ben benieuwd of je het je partner al verteld hebt en hoe hij reageerde??   Zo niet, veel succes. De ideeen die hiervoor genoemd zijn het vertellen dmv een of twee spenen, een slabbetje etc zijn leuke manier. Succes!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Oei, dat klinkt heftig... Heb je het hem inmiddels al verteld? Hoe ging het?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Heyhey, Hmmm.. ik zou het luchtig brengen. Ik heb mijn vriend destijds een speen gegeven.. je kunt hem 2 speentjes geven... Met I love papa. Hij zal vast schrikken, op welke manier je het ook gaat brengen... Maar vertellen moet je het toch. Succes !!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hee, Ik snap dat je het lastig vind, maar je zult het toch moeten vertellen. Jullie hebben een lastige periode achter de rug maar beide wel een kinderwens, dus wat is er nou mooier dat je elkaars liefde weer kunt laten opbloeien doordat je zwanger bent! En ja, je bent krijgt er niet 1 maar 2!!!! Wees gezegend met deze wondertjes, en wie weet vergeten jij en je vriend alles wat er gebeurd is en gaat het juist door dit weer extra goed. En hoe je het kunt vertellen, zoals Carola zegt met een speentje is wel erg leuk, of met een rompertje. Desnoods gewoon mondeling of met een leuk gedichtje. Je bent al 3 maanden heen dus je buikje zal (vooral met een tweeling) ook wel beginnen te groeien en ik denk dat je het dan snel moet gaan vertellen voordat je vriend er zelf achter komt. Je kunt het meid!! Hou niet nog meer voor hem verborgen, ik denk dat hij het ook zo snel mogelijk zou willen weten want je zegt al dat je een echo hebt gehad, en dat is toch echt wel een momentje om samen met zijn twee te doen, dus trek hem er vanaf nu bij en laat hem ook genieten van het feit dat hij papa wordt en betrek hem bij de dingen die jullie samen horen te doen, dan zal jij ook sterker in je schoenen staan!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden