anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 5 reacties

 

Ik ben 9 weken zwanger heb al 2 goede echo s gehad maar toch...
Verloor net ineens veel slijm met toilet bezoek.
Via Google zag ik wel dat dat veel voorkomt maar schrok er wel van omdat het zo ineens was.
Hoop hier 'lotgenoten ' te vinden om elkaar de weken Door te slepen

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Zoals Carola ook al zei, maak je inderdaad niet druk. Ook ik verlies soms erg veel slijm. Soms echt even een poosje niet en dan ineens.. is het er weer.. Dacht eerst dat het bv met de normale menstruatie periode te maken had ofzo, maar er was geen pijl op te trekken. Voel me er soms echt wel wat minder prettig bij, maar het hoort erbij..   Wij hebben ook een dopler, en wij hebben denk ik zo rond de 14e week het hartje voor het eerst, duidelijk, kunnen horen. (dit is mijn eerste zwangerschap).

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Slijm heb ik nooit verloren in mijn zwangerschappen maar het zal vast niks voorstellen aangezien heel veel vrouwen het wel verliezen onder de zwangerschap  Ons lichaam is een vreemd iets hahah niks is het zelfde. Net zoals na de zwangerschap de 1 vloeit 6 weken dik achter elkaar de ander 2 weken mild je weet het nooit hoe het gaat lopen. Ik ben goed leegezogen en schoongemaakt door de keizersnede dus mijn vloeien is nu heel mild ben benieuwd hoe lang het gaat aanhouden hoop niet al te lang.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Nou, maak je daar maar niet te druk om hoor :-) Vies praatje dit, maar ik verlies soms hele klodders slijm. Je onzekerheid is normaal en zal afnemen vanaf het moment dat je je kindje kunt voelen :-) ik heb bij mijn zoontje zelf een dopler gekocht om naar zn hartje te luisteren als ik twijfelde of het nog wel okay was daar binnen. Dat heeft me x op x echt gerust gesteld :-) Succes!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Met hoeveel weken gebruikte jij de dopler? Ik heb er 1 van mn vorige zwangerschap maar denk niet dat ik nu al iets kan horen.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik geloof bij deze zwangerschap dat ik met 11 weken zn hartje kon horen. Bij mn vorige zwangerschap iets later. Ik denk dat je nog 2 weken moet wachten om iets te kunnen horen, helaas :-(

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden