Anoniem 8 jaar geleden 1 reactie

 

Hallo..
Ik ben een Meisje van 18,5 jaar oud die sinds een jaar niet meer thuiswoont ivm omstandigheden,
Ik heb al 2 jaar een vaste relatie met mijn huidige vriend van bijna 18 jaar oud,
Het is wel eens vaker voorgekomen dat ik niet ongesteld ben geworden door de stress ondanks dat k aan de pil zit. Maar meestal had k dan wel het gevoel dat ik het moest worden.

Nu is de situatie totaal anders. Ik heb de afgelopen 2 maanden bijna geen stress gehad en had 2 september ongesteld moeten worden. Dt is uiteindelijk niet het geval geweest.
Ook ben k Al 3 weken misselijk al dacht ik daar niet zo bij na omdat ik dacht dat ik wat verkeerd had gegeten of tegen een griepje aan t hikken was..

Ben nu 3 testen verder (allemaal negatief) en heb wel last van een zeer laaghangende baarmoeder, misselijkheid, veel honger, extra speekselaanmaak, zeer erge stemmingswisselingen en extra witte afscheiding, hoofdpijn.
Andere dingen zoals mijn chronische zweethanden zijn spontaan verdwenen, en ik heb een erg opgezette buik..

Heeft iemand hier ook ervaring mee?
Ik ben vanochtend naar de dokter gegaan om bloed te laten prikken, deze uitslag krijg ik dinsdag binnen, maar wilde graag ook jullie ervaringen lezen

ik had dit ook al gepost bij zwanger zijn, maar begreep dat deze gesloten was ivm verkeerde gedeelte

Pagina 1, er is 1 reactie.

Anoniem 8 jaar geleden

He StoereMeid,   De kwaaltjes die je hebt kunnen inderdaad op een zwangerschap duiden. Het kan zijn dat de testen negatief aangeven omdat je HCG hormoon nog niet hoog genoeg is. Heb je ondertussen toevallig al iets van de dokter gehoord? Liefs

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden