anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 8 reacties

 

Dag meiden,

 

Ben inmiddels bijna 33 weken (as vrijdag) zwanger, en het begint me toch wel heel erg tegen te vallen die laatste periode...

De astma blijft ontregelt, en de kleine ligt heel veel bovenin, waardoor de kortademigheid/benauwdheid  alleen maar meer is/word. Vind dit erg vervelend, en weet niet zo goed of ik er wat aan kan doen, om dit gevoel minder te laten zijn, of misschien is er een manier om de kleine meer naar beneden te krijgen???

Verder word het probleem met mijn bekken alleen maar erger en vervelender.. Heb veel pijn en heb steeds meer moeite o mijn rechterbeen "mee te krijgen"zeg maar.

Vanmiddag deed ik een kleine boodschap, en had het gevoel dat ik in mijn plastic tasje boodschappen had zitten voor 6 weken  Bij thuiskomst heb ik het tasje s op de weegschaal gezet.. Nou meiden deze gaf 3,5 kilo aan. Dát is toch niet normaal, om zo veel last te hebben van dát gewicht...?!!  ( hoe gaat dat dan met de kleine straks...??).  Ik heb aanstaande vrijdag weer afspraak bij de verloskundige en ga proberen heel duidelijk aan te geven dat het me te zwaar word, en kijken wat we eraan kunnen doen. Op 6 januari heb ik weer afspraak bij de gynaecoloog en zal het ook dáár aangeven. 

Gezien mijn astma, en nu ook de bekken klachten, ga ik er nog steeds vanuit dat de kleine via een keizersnee ter wereld zal komen. en ik "hoop"dat ik op 6 januari een afspraak kan laten maken voor een geplande keizersnee.. Ik moet nog ruim 7 weken nu officieel, maar op deze manier....? dát trek ik niet..

 

Sorry, voor mijn geklaag, maar wilde het toch even graag kwijt..

Als er meiden zijn die tips voor mij hebben; graag ze zijn meer dan welkom!!

 

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ze schrijven eerder bedrust voor dan dat ze je kindje zo vroeg halen. En dat is niet voor niets!! Het is echt veels te vroeg, dit moet je niet willen.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi Ket,   Wens jou ook veel sterkte met de laatste loodjes.   Heb helaas zelf mijn rijbewijs niet`, dus alles moet ik lopend doen. Opzich niet erg, maar inderdaad het doet verrekte pijn, en ben het daardoor ook flink zat. Ben echt wel aan het aftellen moet ik eerlijk bekennen.   Nogmaals heel veel sterkte met de aller laatste loodjes en hoop dat jullie snel kunnen gaan genieten van de kleine.        

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hmm dat is dan wel lastig inderdaad. Jij ook veel succes en sterkte deze laatste weken!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Volhouden dames ik weet er alles van oooh wat was ik het zat op het end pffffff ben zo blij alles achter de rug te hebben. Zelfs de keizersnede viel me 100 procent mee en ik doe alles al weer nou ja ik stofzuig niet en ik til niet hahahahaha. Voor de rest gaan met die banaan

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi UkkieW, Herkenbaar hoor... Nietd e astma, maar de bekkenklachten. Ook hier zijn de winkels op loop afstand maarik ga toch echt met de auto, bekkenband om en rustig aan. Ik laat voor de grotere dingen ook albert komen. Ik ben iets dichter bij de uitgerkende datum en sinds 2 a 3 dagen benik het ook echt wel zat. Alles doet me zeer en zit me in de weg. De laatste loodjes zijn echt het zwaarst. Sterkte!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Nee ik had een spoed keizersnede de vorige keer het kon niet anders

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Tips voor je benauwdheid heb ik niet aangezien ik er zelf ook last van heb. Ja geen astma maar mijn kleintje ligt gewoon tehoog. Je zal niet zomaal 123 een keizersnede krijgen. Dus je zal denk ik echt moeten doorbijten en ik weet hoe erg en vervelend dat kan zijn sterkte ermee

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

awjager: Ik snap heel goed dat ik echt niet zo 123 een keizersnee zal krijgen. Maar het is naar mijn idee een reeele kijk, naar de geboorte van onze kleine. Als ik bv hier naar de winkels ga, dat is maximaal 200 meter lopen, dan is mij dat eigenlijk al te veel. En nu dubbelop, én vanwege mijn astma én vanwege mijn bekken.  Begrijp ik je laatste zin goed; en heb jij er in het verleden ook voor gekozen, en heb je daar véél moeite voor moeten doen? Ga morgen tijdens de controle bij de verloskundige het er nog we; s over hebben, ben benieuwd, of zij zich dán wel wat meer uitlaat over haar mening.. ( had vorige keer een verloskundige die alles netjes volgens de regels deed, en dus ook geen woord te veel zei hihi).   Ga vooral proberen te genieten van de laatste weken. Heb een app op mijn gsm staan, dat heet "days" en daarin kan je een bepaalde datum invullen en dan laat hij zien hoeveel dagen dat nog duurt. Vandaag is het nog 50 dagen tot aan de uitgerekende datum bij ons.. Spannend hoor!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden