anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 4 reacties

 

 

Hallo meiden,
 
 
Zoals de titel al zegt, vroeg ik mij af of het normaal is om op dag 8 van de cyclus ineens vanuit het niets te vloeien????
Ik het totaal geen menstruatieklachten,en heb afgelopen vrijdag t/m maandag juist mijn menstruatie gehad ( met wel duidelijke klachten).
 
Op 9 maart was mijn eerste pilvrije dag, en mijn eerste echte menstruatie na het stoppen van de pil was van 7 april t/m 10 april ( 30 dgn) en mijn tweede was van 3 mei t/m 6 mei ( 26 dgn).
En dus nu ineens vandaag, 10 mei, ben ik ineens wéér aan het vloeien...???
Wie weet wat dit kan zijn??

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Korenzon: Elders heb ik op het forum een topic geopend,vorige week heb ik nl een positieve test gedaan, dus ik ben zwanger. Nog erg pril, maar tot op heden niet gevloeid en dus zover ik weet nog gewoon zwanger. Morgen eerste afspraak met gyn, spannend!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ik denk eigenlijk wel éen eisprong, die kan je soms ook duidelijk voelen, ik heb dat bijna iedere maand. dan heb je buikkramp en wat bloedverlies. http://zwangerbuikkramp.nl/zwanger-en-buikkramp.html kijk maar eens buij 2 weken. Maar hoe is het nu met je, ben wel benieuwd!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Even een kleine update van deze kant. Het vloeien heeft maar een dag geduurd, en is dus weer compleet over. Wat het nou geweest is; geen idee? Als het inderdaad nog s voorkomt, zal ik inderdaad de HA bellen voor informatie.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ukkie W,    voor een innesteling lijkt het me een beetje vroeg. ik heb wel ergens een keer gelezen dat je met een eisprong ook een klein beetje bloedverlies kan hebben. ik zou gewoon even de HA bellen die kan je vast meer vertellen.   succes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden