anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 4 reacties

 

Ik zoek naar meiden met een soort gelijke ervaring.

Ik heb regelmatige cyclussen van 29-30 dagen. Dan word ik altijd 2 dagen heftig ongesteld en daarna heb ik nog zo'n 2 a 3 dagen wat bruinige afscheiding. Dat is nooit anders geweest.

In deze cyclus heb ik op dag 19 tm 24 bruinige afscheiding gehad met wat oud bloed ( dus roestig bruin ) dat varieerde in hoeveelheid. Dit ging gepaard met lichte krampen. Vanaf dag 24 was het ineens over en op dag 29 kreeg ik het weer en dan precies hetzelfde. Alleen op dag 29 had ik iets krampen en nu niet meer maar de roestige afscheiding blijft.

Ik zit nu op dag 33.

Als ik moet plassen word het ineens meer en zodra ik opsta word het weer minder. Naar mijn weten heb ik niet iets raars gedaan waardoor er iets kapot kan zijn van binnen.

Ik ben dus niet echt ongesteld lijkt mij. Helder rood is nergens te bekennen.

Wel heb ik vanmiddag maar een zwangerschaps test gedaan van de kruidvat, maar die gaf negatief aan.

Morgen ga ik een afspraak maken bij de HA.

Zijn er meiden die dit wel eens hebben meegemaakt?

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hey Meyske, De HA vertelde mij dat dit bloed kan zijn uit voorgaande menstruaties. Dat het zo lang kan duren bij mij, dat zou kunnen komen omdat mijn baarmoeder aardig vol kon zitten met oud bloed. Als dit aan zou houden moest ik een echo laten maken om te kijken hoeveel er van die oude meuk nog zou zitten. Ze zei ook dat het zou kunnen komen door een innesteling. Als dit het geval is dan zouden we dat met die echo tegen die tijd wel kunnen zien. Het grappige is dat een dag nadat ik bij de HA ben geweest het oude bloed verdween en ik daar een mega ovulatie voor terug kreeg. DIRECT. Ik ging even met mijn vingers mijn doos in en ik had nog nooit zoveel rekbaar slijmerig slijm er uit getrokken. Wellicht raad je het al, wij zijn gelijk gaan klussen 2 dagen achter elkaar en gisteren. Gisteren middag voelde ik dat mijn eierstok zich klaar maakte om een ei los te laten dus we zijn optijd. Maar hoe ik dit moet rekenen in mijn cyclus? Geen idee. De HA zei dat ik het oude bloed niet moest rekenen als een menstruatie maar dat ik moest wachten op een nieuwe cyclus. Maar waarom krijg ik dan wel een eisprong? En een mega ovu ook nog! Ik heb mij niet eerder zo vruchtbaar gevoeld als de afgelopen dagen. Misschien was mijn baarmoeder zo vies dat het niet eerder mogelijk was en ben ik nu 'schoon'. Als ik kijk bij paarden en dan merries, die moeten ook soms gespoeld ( dus schoon gemaakt) worden als drachtig worden niet lukt. Als ik kijk naar mijn oude bloed dagen dan zou ik bij de eerste bloeding dus een cyclus gehad hebben van 19 dagen daar weer tellen als dag 1 en dan had ik deze ovulatie op dag 17.. Of ik heb een ovulatie op dag 7 tellend vanaf start bloeding 2.. En ga ik dus ineens naar korte cyclussen.. Super vreemd allemaal. Raar lichaam. Lang verhaal.. Ik hoop dat je er wat aan hebt :-) Groetjes

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hey bedankt voor je reactie. Ik hoop dat het klussen resultaat opbrengt. Hoeveelste ronde is dit voor je? Ik denk mss toch nog is een testje te doen ook al denk ik niet dat het iets is maar zo een pijn in onderrug dus wie weet...

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hey Ik heb ongeveer hetzelfde voor een week voor mijn nod verloor ik enkele dagen kleine hoeveelheden oud bloed. Ik weet niet dat ik deze nu moet rekenen als menstruatie. Op,dag van nod geen bloedverlies en testje negatief. Kan een mensruatie uit alleen oud bloed bestaan, ik zit nu op dag 31 ben heel benieuwd wat huisarts bij jou zegt.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ps: wat verwarrend is is het feit dat ik wel last van puisten heb en flinke zichtbare aderen op mijn bovenbenen en borsten.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden