anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 7 reacties

 

Even een vraag aan jullie mede zwangeren ,
Ik ben nu 13 weken zwanger .
Ik heb een 38 uur contract maar mijn werktijden zijn dagelijks van 8.00-17.00
Ik mag normaal al blij zijn om een keer om 5 uur naar huis te kunnen aangezien het vreselijk druk is op kantoor.
Nu zitten we ook nog is midden in een verhuizing waardoor ze van mij verwachten dat ik tot 9-10 uur 'n de avond overwerk en ook zaterdag de gehele dag kom werken:
Ik ben nog steeds vreselijk moe elke dag en ben al blij als ik thuis tot 9 uur wakker kan blijven.
Verder is mijn bloeddruk ook te hoog en loop ik elke dag met buikpijn en is mijn buik keihard .
Mijn baas zegt simpel weg dat ik gewoon moet komen. Terwijl ik het lichamelijk niet trek.
Ze weten dat ik zwanger ben. Dat mijn bloeddruk te hoog is en dat ik erg moe ben elke dag.
Nog meer mensen die hier ervaring mee hebben en of advies hebben .
Ik voel me machteloos .

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Dat klinkt zeker positief! Wel stom dat hij over zijn vrouw begint, maar goed dat je ook hebt gezegd dat elke zwangerschap anders is, want dat is zo!! Vind het ook een beetje een onvolwassenen reactie van hem, maar gelukkig denkt hij nu wel om je, tenminste dat zegt hij dat hij het gaat doen. Merk je toch weer dat hij weer meer van je begint te vragen, en het wordt je te veel, gewoon weer met hem in gesprek dat je weer terug gaat naar hoe het was, en niet hoe het hoort te zijn. Succes!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Bedankt voor jullie lieve reacties !

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Het is al opgelost lees maar ik zou zeggen baas bekijk het maar met je menig in mezelf dan he zou me baan niet kwijt willen in deze tijden haha. Nee stomme reactie van hem om over zijn vrouw te beginnen geen enkele zwangerschap is het zelfde mijn eerste zwangerschap was ook een fluitje van een cent de wereld vol energie en nu deze pfffffffff waar kan ik me energie vinden pleaseeee. Jij moet aan jezelf en aan je baby denken dat is belangrijk nu en je hoge bloeddruk moet dalen en stress en overwerk is geen goeie combi dan.  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Denk om jezelf en om je kleine! Jammer dan dat ze het druk hebben, jullie gaan voor! Wat ze er ook van zeggen.. als jij een 38 uren contract hebt en je voelt aan je lichaam dat je het niet aan kunt, geef dat aan!!!! Denk echt om jezelf meid, jullie gezondheid is een stuk belangrijker dan dat werk!!!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

En advies, je bent zwanger! Je baas moet het maar accepteren. Als hij teveel werk aanneemt is dat zijn probleem maar ik denk niet dat hij er iets aan heeft als je straks helemaal kapot bent en dan helemaal niet meer kunt komen. Dus praat met hem, zeg dat je het niet trekt en dat als het zo door gaat je misschien over een week al begint aan je zwangerschapsverlof omdat je het niet trekt, en dat wanneer hij je gewoon 38 uur laat werken (of de uren dat het je nog lukt) je langer door kunt gaan.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ben zojuist het gesprek aangegaan met me baas. Hij begon er gelijk over hoe zijn vrouw nergens last van had en juist vol energie had. Ik uitgelegd dat iedere zwangerschap anders is en ik niet meer kan doen wat ik kan en aan de gezondheid van mij en me baby moet denken. Hij zei dat hij het begreep en ik hoef niet meer over te werken en ze houden er rekening mee. Plus hij gaf aan dat ik voortaan mijn pauzes moet nemen( dit kon namelijk ook nooit ) dus hoop dat het nu allemaal wat beter gaat en dat ik wat meer rust krijg

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ow, dat klinkt positief !! Inderdaad, geen enkele zwangerschap is hetzelfde. Maar moet haast wel een wonderwoman zijn als ze juist energie kreeg...... Zn vrouw, bedoel ik. Vooral die eerste periode. Goed dat je aan jullie hebt gedacht en dit hebt aangegeven :-)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden