anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 5 reacties

 

Zijn er hier nog mensen die PCOS hebben ?

Het is zo frustrerend

heeft iemand info over clomid behandelingen?

zijn er mensen die facebook gebruikren

anders allemaal welkom op mijn  besloten facebookgroup Pcos'ers !Even a Miracle takes a little time<3!

http://www.facebook.com/groups/446946082061018/?bookmark_t=group

 

veel sterkte !

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hoi hoi ik ben 31 kwam 3 jaar geleden ook erachter via de gyn dat ik pcos heb en dat is zeker heel moeilijk en heel onzeker ik wou zograag clomid krijgen maar moest nog eerst afvallen maar lukte maar niet op het juiste gewicht te komen ben nog niet op het juiste gewicht maar wel 8 weekjes zwanger zonder medicijnen dus denk als je blieft niet van bij mij luk het niet  geef niet op heb ik ook niet gedaan en gewoon zwanger geworden zonder clomid of wat dan ook ik weet dat het heel moeilijk is om het uit te rekenen bij mij lukte het ook niet omdat we niet maandelijks ongesteld worden ik heb er 3 a 4 jaar over gedaan om zwanger te worden mijn advies laat het los en het komt van zelf en is echt zooo moeilijk maar het is echt zo    groetjes sammie

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Dank jullie voor de reacties!!   @Sammie Hoi , ow dat is erg!  Veel succ6 verder ik ga je ff een prive berichtje sturen Groetjes

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ja, een vriendin van mij heeft er ook last van. Erg vervelend. Overgewicht, onregelmatige mensturatie etc. Ze heeft uiteindelijk clomid gebruikt en is er zwanger door geraakt. Nu heeft ze inmiddels een kindje en alles gaat supergoed! Kom t bij jou vast ook goed!  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

[quote=11238733] Ja, een vriendin van mij heeft er ook last van. Erg vervelend. Overgewicht, onregelmatige mensturatie etc. Ze heeft uiteindelijk clomid gebruikt en is er zwanger door geraakt. Nu heeft ze inmiddels een kindje en alles gaat supergoed! Kom t bij jou vast ook goed!   [/quote]   Ow vervelend! wel leuk dat ze zwanger is geraakt, hoe oud was je vriendin toen ze zwanger was als ik vragen mag :) heeft ze veel neven effecten van clomid gehad?  zijn die behandelingen duur?   grtjs!

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Dank jullie voor de reacties!!      

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden