Anoniem 8 jaar geleden 1 reactie

 

Hallo allemaal,

Ik zit nu op de dagen dat ik mijn menstruatie moet krijgen, maar heb enorme last van poetsdrang alles moet schoon??? En dat terwijl ik normaal niet zo'n poets ben....Heb gisteren van 9 uur s'morgens tot s'avond 9 druk in de weer geweest met emmers sop en vandaag moet ik mezelf tegenhouden om er niet weer aan te beginnen..Verder heb ik het gevoel dat ik elk moment mijn  kan krijgen, maar heb geen last van mijn borsten, terwijl mijn vriend er normaal niet eens naar mag wijzen. Ik ben eens benieuwd of het een symptoom kan zijn??? Dacht eigenlijk dat het alleen op het einde van een zwangerschap voorkwam.

Groetjes

Pagina 1, er is 1 reactie.

Anoniem 8 jaar geleden

hoi hoi, Ik dacht ook dat dit op het laatste pas kwam, en met mijn zoontje had ik dit dan ook pas in het derde trimester... Maar van de week had ik ook schoonmaakwoede, zelfs het balkon en alle ramen moesten schoon... En vandaag erachter dat ik zwanger ben, dus wie weet :) Weet jij al meer?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden