anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 18 reacties

 

Hee dames

 

Mischien een bEetje rare vraag maar sinds ik zwanger ben hebben we bijna geen sex meer.

Eerst kwam het doordat ik erg moe ben savonds maar mijn vriend vroeg er niet eens om! Ik vind dat zo raar. Mannen willen tog bijna altijd wel sex? Elke X als ik wat wil doen is hij moe en heeft hij geen zin en zo. Nu hebbbem we 1x in de 3 weken sex dat is tog niet normaal?? Hij zegt ook dat hij bang is dat het slecht is voor onze baby maar heb hem verteld en op internet laten zien dat dit gewoon mag! En áls we sex hebben is het 3 stoten en is hij klaar en wil hij gaan slapen! 

Ik baal gewoon een beetje. Wat denken jullie is dit normaal???

 

Liefs muisje91

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 18 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wel een goed teken dat je weer menstrueert :-) Het zou voor mij wel een ramp zijn. Maar ik heb ook een héle kleine trigger nodig.. nu komen we op hooguit, zelfs met geluk, op 1 x per week. Maar dat is echt voor het even samen zijn. Even dat partnergevoel delen.. Volgens mn vriend is het een verslaving, ik vind het meer een hobby. Maar in onze relatie ben ik de man en hij de vrouw met hoofdpijn, hahaha....

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Oh ik zou er geen moeite mee hebben mijn man ook niet die heeft zoiets zolang ik me maar goed voel dan. Hij plaagt soms wel eens van huh sex wat is dat gahaha Straks doet ie het niet meer maar het echt menen doet hij niet het is allemaal veels te spanne d voor hem de zwangerschap en zo en nog 5 weken te gaan

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Mijn vriend en ik hebben nog steeds wel veel sex. Nog steeds zien we elkaar nu alleen nog in de weekenden, maar dan is er genoeg passie. Soms wat meer van zijn kant maar dat komt ook omdat ik soms zoiets heb van: Pff schat ik ben moeeee, heb net 3 uren gereden hier naar jou toe! Maar toch weet hij mij stiekem toch weer over te halen. Maar als ik ook echt niet wil zeg ik ook heel duidelijk nee, en dan stopt hij ook. Dus hij denkt wel goed om mij. Dat is echt fijn. Afgelopen zaterdag hadden we een lange dag gehad, hij kwam naar me toe en zegt tegen me: Schatje ik heb zin in je, dus ik zo: Ik niet in jou! Hij zo: Oke :( ...... dus hij ging lekker tegen me aan liggen maar stiekem had ik wel zin, ik zo: Schatje ik heb zin in je! Hij zo: O nu wel hea? Nee je bent te laat! Ik zo: Weet je dat heel zeker? Hij zo: Nee :P Zo maken we het ook leuk en spannend voor elkaar. Ik vind het heerlijk om hem op die manier te plagen. Maak het gewoon altijd spannend voor elkaar, en daag elkaar uit. Kan op allerlei manieren. Zelfs met de kleinste dingen.  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Het is echt geen ramp (vind ik zelf) om al sinds eind Maart geen seks meer te hebben door de zwangerschap en daarna om een nieuwe bevruchting te voorkomen. (I know... condooms... maar als je partner dat niet fijn vindt, dan houdt het op). Natuurlijk ben ik ook wel weer blij als we het weer doen over een paar dagen, als de menstruatie over is. Sinds 15 Oktober menstrueer ik weer heel licht (alleen bij het afvegen) en vorige week ben ik 1 dag de pil vergeten... Oeps! Toen vloeide ik ineens heel erg! Dus maar gestopt en nu voor de eerste keer echt goed ongesteld! Als dit over is, mogen we weer. En ik weet wel dat seks ruim is, maar ik bedoelde dus niet het voorspel... want dat kan altijd.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wij geen sex meer helaas.. Nogal een bloederig tafereel bij ons. Wij mogen dus gewoon weg niet van de gyn en vk. Bij ons eerste kindje was dit ook het geval. Het risico opdat het mis gaat is bij ons gewoon teveel aanwezig, Maar sex kan op heel veel manieren. Het gaat vooral om de aandacht die je hebt voor elkaar. Wij zijn er beide niet vies van en wat dat betreft kan ik niet wachten dat ik bevallen ben. Na onze dochter hadden we al na 2 weken sex. We moesten daarvoor al zolang wachten,haha. Sex is maar sex, heb elkaar lief. Veel belangrijker.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wauw, na 2 weken al!! Ik moest er echt niet aandenken, na de 1e.. duurde tot 10 weken.... Onze frequentie ligt nu ook lager dan normaal. Normaal ben ik de gene die aan de bel trekt. Mn vriend moet een trigger hebben, om er mee bezig te zijn. Zolang ik die trigger niet geeft, zal hij niet zo gauw naar me toe komen :-( maar aan de andere kant, hoef ik nu ook niet bang te zijn dat ik hem tekort doe.. op het moment ben ik er gewoon te moe voor en zit er niet op te wachten. Voor mij eindigt het toch op een fiasco maar zit vervolgens wel met die spanning opgezadelt.. we knuffelen nu lekker veel.. :-)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hmm dit is een leuk onderwerp ook even reageren hahaha Sex ja dat doen wij gewoon ben nu 32 weken ik merk wel dat het wat moeilijker begint te worden voor mij dan maar de zin is er wel hoor hahahaha Niet in de eerste 3 maanden toen totaal niet maar nu wel gewoon

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Wij hebben ook nog sex, nu 23,5 week. Maar de frequentie is wel minder geworden. Ik vind het ook niet prettig want het doet pijn. Agh, ja.. komt wel weer nadat de beeb geboren is. Tot die tijd maar creatief zijn met andere oplossingen om nader tot elkaar te komen ;-)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hey Carola, ik geef geen borstvoeding en ben inmiddels al bijna (morgen) 11 weken geleden bevallen. We wachten hooguit nog een week en dan neem ik contact op met de VK om te vragen waarom hun vinden dat ik moet wachten op mijn eerste normale menstruatie. Wel heb ik al zo'n 4 weken geleden hele dikke slierten slijm verloren. Sorry voor mijn verwoording, maar het leek net snot. Een week daarna had ik bij het afvegen ietwat bloed, maar niet noemenswaardig. Het zette niet door. Gisteren weer een sliert, alleen minder slijmerig. Dus we wachten nog af. En anders inderdaad maar gewoon die flinterdunne condooms, bedankt voor de tip!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik zit al anderhalf jaar hier op het forum, ben wel wat gewend met rare, vreemde of vieze dingen die worden verteld ;-) Denk dat het toch een soort menstruatie is... Ik weet niet precies hoe het zit, ik had gelijk een normale menstruatie, maar was al maanden verder.. Liefs!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden