anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 9 reacties

 

Hoi hoi

Afgelopen vrijdag er achter gekomen dat ik nu ongeveer 5 weken zwanger ben. Gehoopt maar niet verwacht omdat we nog maar 2 maanden zonder de pil hebben gevreeën.. Vandaag naar de huisarts, het is ons eerste kindje en ik krijg dan te horen wat er gaat gebeuren. Kom waarschijnlijk in het ziekenhuis te lopen omdat ik 2 darm ziektes heb. Maar dat vind ik juist fijn, dan kunnen ze de kleine extra goed in de gaten houden. Hoop net voor kerst de eerste echo te hebben gehad. Wel een erg leuk cadeau voor onder de kerstboom ;) mijn moeder heb ik t gisteren wel verteld,.

Pagina 1, reactie 1 t/m 9 van totaal 9 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Wij hebben 24 december een echo met 16 weken en heel misschien als onze ukkepuk zich goed laat zien kunnen we er dan achter komen wat het geslacht is. Zou voor ons een mooi kerstcadeautje kunnen zijn ;-)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

dankjulliewel! ik krijg weer een keizersnee van daar dat ik een datum kon kiezen ik kon tussen 24 en 31 december kiezen. heb voor de 24ste gekozen dat kwam me beter uit. ik hoop dat mijn vliezen spontaan eerder breken want ik vind het maar niets zo vlak voor kerst  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik ben de 12de uitgerekend en vind dat al niks zo dicht bij de kerst net na sinterklaas nee had het graag nu gewild er mooi voor maar ja ik moet wachten wachten wachten pfffffff

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

ben nu 38 weken en het behoorlijk zat aan het worden pffff veel pijn steeds bij het schaambot harde buiken bleeeeh hopen dat ie snel komt

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Gefeliciteerd !! Leuk leuk de eerste echo. Zeker een leuk kerstgeschenk, voor onder de boom hihi.     Nynke; spannend hoor. Succes met de laatste loodjes!! ( waarom word het gehaald? heb ik iets over het hoofd gelezen, sorry dan!!)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ja ik kijk er ook echt naar uit! Ben wel ontzettend met m'n buik bezig, elk pijntje vind ik eng haha! Maar goed, rustig aan! Gelukkig verder bijna nergens last van

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

van harte Gefeliciteerd! wij krijgen een baby voor onder de kerstboom onze derde zoon word op 24 december gehaald. en hoe vond je moeder het ?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Gefeliciteerd

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Mijn moeder moest heel hard huilen van blijdschap ! Ze is er ontzettend happy mee! En wat een mooi kerst geschenk voor jullie! Nog even genieten van je buik :) ik heb 11 dec de eerste echo!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden