anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 3 reacties

 

Hoi iedereen,Ik heb even een vraagje. Ik slik de Mycrogynon pil, sinds een half jaar ongeveer. Daarvoor heb ik jaren de Diane pil gebruikt. Het zit nu zo, ik had afgelopen woensdag moeten beginnen met een nieuwe strip na mijn stopweek. Compleet vergeten, heel dom, en dus afgelopen zaterdag pas weer begonnen met de nieuwe strip. Ik heb dus een stopweek gehad van 10 dagen, en elke dag sex gehad met mijn vriend zonder condoom. Misschien ook nuttig om te vermelden, afgelopen vrijdag en vooral zaterdag heb ik erg veel last gehad van lage buikkrampen. Hetzelfde gevoel als menstruatiekrampen. Jullie zijn geen dokters natuurlijk, maar is de kans aanwezig dat ik zwanger ben? En wanneer zou ik het beste kunnen testen? Alvast bedankt voor de hulp!!

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Dit word zo veel gevraagd en wij worden daar een beetje moe van niet verkeerd bedoeld hoor maar als je denkt zwanger te zijn koop gewoon een test en je weet het. Test is negatief doe hem een week later weer. het kan soms snel gaan ja dat klopt maar vaak is er niks aan de hand en is je ritme gewoon in de war. Veel vrouwen denken vaak kwaaltjes te krijgen die er eigenlijk nog helemaal niet zijn. Het kunnen zowiezo je darmen zijn waar je nu misschien wat last van hebt.  

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ja, natuurlijk is er de kans dat je zwanger bent. Als je seks hebt, vooral onveilige seks, bestaat die kans immers áltijd !! Maar lage buikkrampen, menstruatie kampen kunnen ook komen doordat je cyclus nu even in de war is.. ik denk dat je je niet al te druk moet maken. Een test op dit moment is zeer waarschijnlijk negatief, omdat het te vroeg is.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Sorry als ik misschien ongeduldig ben, maar is er echt niemand die me kan helpen?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden