Anoniem 8 jaar geleden 5 reacties

 

Hallo a.s maandag zou ik voor het eerst kunnen testen of ik zwanger ben, dat is namelijk de eerste dag dat ik zou moeten menstrueren. Nu ga ik zondag ,de dag ervoor sushi eten met vriendinnen, ik vraag mij af of rauw vis in dit vroege stadium al kwaad kan. Mijn vriendinnen weten namelijk niet dat ik ermee bezig ben, en ik als sushifreak zou gelijk door de mand vallen als ik alles behalve rauwe vis zou bestellen. In dat geval kan ik mij beter "ziek melden" =)

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

Anoniem 8 jaar geleden

Er zijn overigens ook heel veel lekkere vegetarische sushi's bijvoorbeeld met komkommer, advocado, rettich, omelet.. maar ook met gebakken garnaal, krab, gerookte paling (wel navragen of het niet vacuum verpakt is geweest!!)  Zo heb ik afgelopen week nog heerlijk gegeten. Natuurlijk wel jammer dat de tonijn/zalm aan je neus voorbij gaat, maar ik kon in ieder geval toegeven aan mijn sushi verslaving! 

Anoniem 8 jaar geleden

Zie dat het al een oude topic is, maar wil er toch even op reageren. Heb met dezelfde vraag nl gister de poli gyn gebeld, en werd me toch wel heel duidelijk afgeraden om sushi en andere rauwe dingen te eten. Denkende aan filet american, rauwe vis, rauw vlees zoals bniefstuk, rauwe kazen zoals brie.   Vind het inderdaad wel jammer, maar als volgend jaar alles op de rit is, dan willen mijn ouders met alle liefde oppassen zodat wij samen sushi kunnen gaan eten. ( had dit graag morgen gedaan ivm onze trouwdag, maar dat word een ander etentje, ook leuk en lekker natuurlijk!)

Anoniem 8 jaar geleden

Heey ukkie, Brie mag je wel eten ;-) Gaat er om wat voor melk er is gebruikt. Rauwe melk of niet.. heb ik van mijn verloskundige.. Daarnaast heb ik bij mn vorige zwangerschap ook veel zalm op toast en brood gegeten, kwam er te laat achter dat dat ook niet de bedoeling was. Mn zoontje heeft er, gelukkig, niks aan over gehouden.. Net zoals makreel. Je moet vette vis eten omdat het gezond is. Maar zoals makreel mag je dan weer niet bij de supermarkt vandaan halen omdat er bacterien in de verpakking kan zitten. Als je dat wil eten moet je het vers bij de visboer halen.. Verder lekker veel pittig, gekruid eten.. haha, alles wat je tijdens de zwangerschap eet, tolereert de baby straks beter als je borstvoeding geeft..

Anoniem 8 jaar geleden

het kan nog geen kwaat de placenta is nog niet actief dus nog ff genieten zou ik zeggen.

Anoniem 8 jaar geleden

Of het echt kwaad kan weet ik niet. Ik zou het zelf niet zo gauw doen. Ik had het weekend voor ik positief teste behoorlijk veel rood vlees gegeten... Dus hoop maar dat het niet te veel kwaad kan... En een enkele keer is denk ik niet zo'n ramp :-)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden