anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 6 reacties

 

Hoi dames,
Wij zijn aan het denken hoe we op een leuke, originele manier tegen de opa's en oma's kunnen vertellen dat we ons tweede kindje verwachten!
Hebben jullie leuke ideetjes? Of hoe hebben jullie het verteld?
Liefs Boogschutter

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Mijn zoontje "vertelde" het op zijn 1e verjaardag dmv van een shirtje. Op de voorkant "ik ben stoer" op de achterkant "want ik word grote broer" ... We hadden alle dichtbijzijnde familie uitgenodigd voor een lunch, dus broers/zussen, ouders, oma... En na zijn dutje onze jongen met zn shirtje naar beneden laten komen. De verassing was groots en tranen die vloeide ;-) Achteraf had mijn schoonmoeder een zwaar groot vermoeden, maar die zie ik soms dagelijks, ivm oppas oma. Tja, als je het dan 9 weken verborgen moet houden, kan er wel eens iets ontglippen..

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Oh dat is een leuke 1 zo'n tshirt hahha

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ik heb mijn schoonmoeder een beertje gegeven met op zijn sjeurtje je word oma. mijn zwager was er toen ook bij toen we dat gaven. ik heb mijn man verteld met een zilver doosje met daar in gegraveerd je word papa. mijn vend is alleen heel nuchter en die had zo iets van ja dat zit er wel in als je voor een kind je gaat hahaha

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Mijn moeder twijfelde of ze een tablet zou willen. ( nu nog steeds trouwens haha). Dus wij zijn op een avond naar mijn ouders geweest, en beiden onze tablet, verschillende maten, mee genomen. Op mijn tablet stond de eerste echo als ontgrendelscherm weergegeven. Mijn man heeft eerst op zijn tablet wat uitleg gegeven enzo, en daarna nam mijn moeder mijn tablet om te kijken of ze niet liever die maat zou willen. Maar vér is ze er niet mee gekomen natuurlijk. Bij het ontgrendelen van het scherm en het zien van de echo, vloeiden ook hier de tranen rijkelijk, en het tablet is verder niet meer aangeraakt hihi. Ze waren enorm blij en zeer verrast door het nieuws.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Tja orginele manier..... ik vind trouwens die van het shirtje en van die tablet echt ge-wel-dig!!! :P Bij mij was het echt van: Hoe moeten we het vertellen!?!?!? ..... We waren met zijn vieren, me ouders, vriend en ik in Duitsland een dagje aan het shoppen. Op een gegeven moment stond mijn moeder in een winkel met baby kleertjes voor mijn zus te kijken, die haar dochter was toen ongeveer 8 maand. Ze zag een super schattig onderbroekje en zei tegen mij: Oo hoe vind je deze! Hij is zooo leuk maar altijd zo jammer dat je zus zo wild met haar spullen doet.... wanneer krijg jij een kleine!? Dan kan ik het voor jou kopen!!!! Ik: Over 8.5 maand! Me moeder: Dat is goed. Ik: Nee echt! Me moeder: Ja dat is goed! Ik: Nee we krijgen echt over 8.5 maand een kleine. Dus me moeder perplex wist even niet wat ze moest zeggen... nog een beetje lachen maar ze zag wel dat ik serieus was....   Me moeder: Je maakt een grapje? Ik: Nee echt waar over 8.5 maand krijgen we een kleine. Me moeder: Hoe bedoel je? Heb je een test gedaan!? Ik: Ja hebben we gedaan, en we zijn zwanger! Nou ja toen kreeg mijn moeder de tranen in haar ogen en begon ze me te knuffelen, daarna hebben we het mijn vader verteld die half stikte in zijn broodje ham, en daarna hebben we een drankje gedronken (voor mij alcoholvrij natuurlijk) om te proosten op de kleine. Daarna zijn we naar België gegaan om het aan de ouders van mijn vriend te vertellen (ja dat was echt een kleine wereldreis die dag). We kwamen aan op de camping en toevallig waren de ouders van mijn vriend samen met 2 hele goede vrienden, en mijn vriend zijn ouders waren die dag zoveel jaar bij elkaar. Dus wij kwamen daar aan.... Wij zo: Gefeliciteerd! Ouders: Ja dank je. Wij zo: Dankje weet je het dan al? Vrienden: Ja natuurlijk weten we dat wel! Wij zo: O ja? Weten jullie al dat jullie nog eens opa en oma worden? Alle 4: Huh wat!?!?!?!? Wij zo: *gniffel* Ja jullie dachten dat we jullie feliciteerden omdat jullie zoveel jaar samen zijn, trouwens gefeliciteerd! Dus zijn ouders en die vrienden waren even een paar seconden behoorlijk van slag en daarna zijn ze op ons afgevlogen en hebben ze ons omhelst en gefeliciteerd. Zo hebben wij het verteld! :) Heel verhaal, haha sorry daarvoor! Maar vond het wel een leuke manier :)  

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Bedankt voor jullie leuke reacties... Van die tablet is echt super leuk!!! In zo'n positie zitten wij helaas niet ;) Wij hebben maar een t-shirtje besteld! Over een paar weekjes gaan we het vertellen. Ben heeeeel erg benieuwd of het meteen opvalt ;)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden