Anoniem 8 jaar geleden 5 reacties

 

Heey,

Beetje een raar praatje gaat dit worden, hoor ;-)

Van de week bij het wc bezoek kwam ik er achter dat er "iets" uit mijn vagina hangt.
Dit is alleen als er druk op komt, door op de wc te zitten. Heb na deze ontdekking direct de vk gebeld. En zij vertelde dat dit normaal is door de druk die er dan op komt te staan.
Daarnet bij het wc bezoek erachter gekomen dat het er weer/nog uithangt, maar bij het staan, weer naar binnen gaat.

Zijn er vrouwen die dit herkennen? Ik ben toch bang voor een of andere verzakking. En aangezien ik nog maar 24 ben, zou ik het niet fijn vinden om voortaan met een blaas tussen mn benen te lopen..

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

Anoniem 8 jaar geleden

Ai, bij een verzakking voelt het alsof je een bal tussen je benen hebt zitten. Maar dit gevoel kanook als je bekkenbodemspieren verslapt zijn. Je bekkenbodemspieren zijn na een bevalling en tijdens een zwangerschap erg verslapt en deze houden je blaas, darmen of baarmoeder ( die verzakkingen komen het vaakst voor) op z'n plek. Ga je bekenbodemspieren trainen. Dit is ook het eerste advies als je een verzakking hebt.

Anoniem 8 jaar geleden

Het is nog niet zo erg dat ik dat gevoel heb. Ik voel het niet eens als het gebeurd. Maar ik probeer er wel in te brengen dat ik elke dag even mn bb-spieren train... :-)

Anoniem 8 jaar geleden

Dan ga je toch niet wachten tot je afspraak op 11-11 bel meteen op of anders je huisarts ik zou met dat soort dingen niet wachten. Ik heb er geen last van gelukkig maar wat niet is kan natuurlijk komen maar hoop het niet lijkt me niet zo prettig

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi Carola,   Het klinkt voor mij bekend als verzakking ( gewerkt in de ouderenzorg), maar ben natuurlijk geen arts!! Heb je het nog nader besproken met je vk/gyn of huisarts? Ben wel erg benieuwd nl naar wat het nou is en wat je eraan doen kunt! Sterkte !!

Anoniem 8 jaar geleden

Heyhey, Ja, ik ben ook bang voor een verzakking. Bij de vorige afspraak dit ook even aangekaard en ze vroeg of ik naar een bekkenbodem specialist wilde. Opat moment vond ik het niet zo nodig, omdat het me maar 1 x was opgevallen. Maar het blijft en soms blijft het zelfs als ik al sta. Dus 11-11 moet ik weer naar de vk en dan ga ik toch maar vragen om die door verwijzing. Ik wil niet nu al een verzakking hebben :-s

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden