anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 3 reacties

 

Heey,

De titel klinkt misschien een beetje vreemd, maar het is wel zo.

Ik werd vanmorgen wakker, op mijn linker zij. Toen ik op mijn rug draaide, had ik ineens een soort harde bal bij mijn linkerzij. Toen ik ging staan, was het weg. Ik ben 14, 5 week zwanger en ga er vanuit dat dit mijn baarmoeder is. Ik kan me zoiets vreemds overigens niet van mijn vorige zwangerschap herinneren.

Hebben meerdere vrouwen zoiets meegemaakt?

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik ben nu 18+4 en als ik op mijn rug lig voel ik wel net onder mijn navel een bal. Het is nu soms ook zo dat als ik op mijn buik lig, deze bal ook voel. De vk zei vorige keer dat dat die bal inderdaad de (bovenkant van de) baarmoeder is. Wel apart hoor, dat het zo kan bewegen hihi

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik heb dat wel gehad alleen pas veel later in de zwangerschap lag meneertje in een hoekje zeg maar

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ja, bij mn zoontje ook weleens inderdaad. Als hij met zn billen aan 1 kant lag, of zn hoofd. Maar ik ben morgen nog maar 15 weken, dus dat kan niet. Toen ik ginf staan was het weg, dus denk dat mn complete baarmoeder naa. Links was geschoven..

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden