anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 7 reacties

 

Hallo Dames,

 

Hopelijk kunnen jullie mij helpen..

vorige maand ben ik na mijn stop week weer begonnen(12juni onttrekkingsbloeding gehad) met de pil, heb de pil 4 dagen geslikt tot 18 juni. Mijn vriend zei later van nu we toch besloten hebben om voor een kindje te gaan hoef je deze strip toch niet meer op te maken? Dus zo gezegd zo gedaan en ben ik weer gestopt met de pil, waarop ik op 21 juni weer een bloeding kreeg.

We hebben op mijn vruchtbare dagen veel sex gehad, maar nu vraag ik me af wanneer ik kan testen?  moet ik mijn cyclus rekenen vanaf 12 juni of vanaf 18 juni?

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

hey Pink lilly, ik ben gister toch ongesteld geworden, na 35 dagen, dus denk dat dit wel netjes is voor de eerste keer?! Gister ook gelijk begonnen met de etos zwanger worden capsules, heb daar toch veel positieve verhalen over gehoord dus ben heel benieuwd. Hoe is het met jou?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Oh dan weet je wel wat meer waar je aan toe bent :-)! En ja dat is inderdaad netjes, hopelijk heb je geluk en is je cyclus direct regelmatig. Ik ben nu minder actief want er is niet veel nieuws bij mij, wel hou ik de berichtjes hier in de gaten! Ik ben er nu niet veel mee bezig. Uiteraard let ik wel een beetje op mijn slijm en klussen doen we toch altijd dus dat is niet iets waar ik op moet letten haha. Verder ga ik er nu vanuit dat ik 3 augustus ongi moet worden. Ojha en ik slik gewoon nog foliumzuur maar misschien dat ik daarvoor in de plaats ook maar die zwangerworden capsules moet nemen.. Hou je ons op de hoogte :-)?

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hoi Femke, Het kan nog steeds van alles zijn! Ook al hoop ik natuurlijk op het beste voor je! Zelf zijn al mijn symptomen weggegaan nadat ik die rare bloeding heb gekregen. Ik probeer me er nu niet te veel mee bezig te houden. Een stuk rustiger voor mezelf zo haha Succes en laat weten of je je menstruatie wel of niet krijgt!!

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ja, zo zou ik het zelf wel doen. 28 dagen is de norm voor een cyclus. En anders hou je een maand aan, test je, indien nodig, op 18 juli weer :-)

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Bedankt voor je reactie!! Sinds gisteren heb ik last van hele witte waterige afscheiding, terwijl ik daarvoor 2/3 dagen van dat dikke witte creme achtige afscheiding had... wat zou dit kunnen zijn? Gisteren heb ik een groot deel van de middag op bed gelegen omdat ik me niet lekker voelde, last van hoofdpijn(zon heel zwaar gevoel in je hoofd zegmaar) af en toe wat buikpijn wat duizelig en heel licht misselijk...

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Ik denk vanaf 18 juni.. omdat je toen "schoon" bent gemaakt van binnen. Al zou ik je niet te veel aan deze cyclus houden. Je lichaam kan wat van slag zijn door deze 2 bloedingen in korte tijd en daarbij het stoppen met de hormonen. Verder kan je al testen vanaf het moment dat je ongesteld had moeten worden.. maar je weet ook niet hoe lang je cyclus nu is... Even afwachten dus :-) ik kan je eigenlijk niet meer zekerheid geven..

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Bedankt voor je bericht. Moet ik dan van 18juni 28 dagen verder tellen voor ik kan.testen? Ik heb op 3juli een positieve ovulatietest gehad. Hopelijk kan je me nog een stukje verder helpen

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden