Anoniem 8 jaar geleden 1 reactie

 

 

Graag wil ik jullie mening weten over mijn ervaring/gevoel.
 
Vorige cyclus heeft 31 dagen geduurd bij mij.
Gister, op dag 26 van mn cyclus, had ik overdag een vreemde buikpijn gehad, voelde anders dan dat ik last van mijn menstruatie zou moeten krijgen.
Soort kramp-achtige pijn, maar heel anders dan dat ik heb bij (de aankondiging van) de menstruatie.
Gisteravond en vanacht nergens last van gehad, dus was er eigenlijk niet meer mee bezig.
 
Vanmorgen moest ik erg hoesten, heb flink koudje te pakken, en hop daar lag ineens een deel van mijn ontbijt in bad..( sorry voor t detail). was eigenlijk maar heel even flink misselijk, maar daarna ook meteen weer weg..?

Later vanmorgen wat last gekregen van vloeien, alleen echt echt heel minimaal, en geen buikpijn meer. Vraag me erg af óf dit echt wel de menstruatie is, mede omdat ik de buikpijn als heel anders ( en minder heftig, gelukkig) ervaren heb, en nu dus maar zéér minimaal vloei en totaal geen buikpijn of hoofdpijn heb. En het is wel erg vroeg, zit vandaag op dag 27 van mijn cyclus...??
Ook heb ik de afgelopen weken geen buikpijn/ovulatie gevoeld..? en ook niet echt slijm-verandering opgemerkt..
Dus we wachten het maar even af hoe dit verder zal verlopen.
 
Wat is dit toch? Een vervvroegde menstruatie?
 
Een innestelingsbloeding?
Wel of toch niet zwanger?
 
Wat denken jullie??
 
 

 

Pagina 1, er is 1 reactie.

Anoniem 8 jaar geleden

Hi allemaal Ik zit met een vraagje Ik ben aan de pil de stik ik door dus ik durft niet zeggen wanneer ik voor het laatst ongesteld ben geweest Nu heb ongeveer 2 weken last van verschillende kwaaltjes die toch veel op zwangerschapssymptomen lijken Ik wordt snachts in een keer kotsmisselijk wakker vaak met overgeven dit heb ik in de laatste 2 weken nu ongeveer 10 keer gehad Ook voel ik me door de dag heen misselijk Mijn borsten zijn in een keer erg gevoelig Last van mijn buik altijd een soort van vol gevoel en kleine krampjes/steekjes Witte afscheiding Moe ik lig bijna iedere avond om 9 uur al te slapen Hoofdpijn Duizelig Verminderde eetlust Ook lust ik dingen die ik eerst heel lekker vondt niet meer En alles ruikt heel vreemd verse koffie vond ik eerst heerlijk ruiken en nu ga ik er bijna van kokhalzen Nou dit was het wel zon beetje

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden