anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 4 reacties

 

Hoi Allemaal,

Graag zou ik het forum iets anders willen indelen. Waar het volgens mij niet helemaal slim is ingedeeld is de verdeling van 123 -456 en 789 maanden zwanger. Soms beginnen groepjes in het 123 maanden forum maar daar groeien ze dan vanzelf weer uit, Dan hoort zo'n topic eigenlijk bij het 456 maanden forum thuis. Het is in ieder geval niet helemaal logisch hoe het nu is ingedeeld. Een opsplitsing zoals op zwangerschapspagina is nog niet aan de orde bij ons omdat het daarveel drukker is en er genoeg aandacht is voor de verschillende subfora.

Wat vinden jullie logisch. Iets als "kinderwens - zwanger - na de bevalling - algemeen" of is dat te sober? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties. Hopelijk kunnen we samen tot een betere indeling komen.

Groetjes Linda (redaktie)

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

een tabje speciaal voor de miskramen is misschien ook wel een idee. Deze dames moeten ook van zich kunnen afschrijven, zonder de rest bang te maken, en zo heb je de keus om op dat tabje te klikken of niet...

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Zoiezo vind ik "Maandclubs" ook wel een goede! Daarin kun je bijvoorbeeld een onderwerp "uitgeteld in Juli 2013" beginnen, dus in de maand dat je bent uitgeteld. En verder zijn "kinderwens" - "zwanger" - "na de bevalling" goede topics.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ik vind de verdeling van kinderwens,zwanger, na de bevalling wel een goeie verdeling. Dan is het mooi overzichtelijk. En volgens mij zoeken de meeste vrouwen toch wel de topic op waar ze bij willen horen. B.v. maand van bevallen.. En volgens mij kunnen er ook best veel toppics verwijdert worden omdat die al 2 jaar of langer niet gebruikt zijn.. Ik vind dit echt een fijn forum doordat er weinig poespas is :)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ja dat is een goede verdeling vind ik kinderwens- zwanger- na de bevalling en iets van gezellig kletsen of zo 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden