anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 1 reactie

 

Vraag:

Ik ben enige tijd gestopt geweest met de pil. Vervolgens weer besloten om weer aan de pil te gaan. Nu schijnt het zo te zijn dat er dan minimaal 1 week, liefst 2 weken tussen moet zitten voordat je pil werkt. Ik heb echter een paar dagen nadat ik ben begonnen (onveilige) sex gehad met mijn vriend. Ik ben nu weer gestopt, en (licht) ongesteld geworden. Veel minder dan anders in ieder geval. Ik ben nu s morgens misselijk, ben veel moe en heb last van borrelende darmen. Dat laatste heb ik wel vaker als ik ongesteld ben.

Ik durf nog niet zo goed om een zwangerschapstest te gaan. Feit dat ik wel ongesteld ben geworden,... wie weet wijze raad?

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hey Britti, Ik zou wel een test doen en eventueel een bij je huisarts. Ben ook zwanger geraakt door medicijnen waarvan ze dachten dat het in combinatie met je pil werkt. Ik had dezelfde klachten toen ik naar de huisarts ging. Zelf dacht ik iets van buikgriep ofzo en uiteindelijk zwanger.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden