anoniem

Anoniem 7 jaar geleden 1 reactie

 

Hoi iedereen, hopelijk zouden jullie mij advies kunnen geven met het gene waarmee ik zit. Ik heb mijn laatste menstruatie op 9 augustus gekregen en ik heb 1 september een zwangerschaptest gedaan die negatief was..ik heb later op de middag heel licht roze bloedverlies gehad en dat duurde 3 dagen..heel licht alleen bij het afvegen..Meestal als ik mijn menstruatie krijg verlies ik gewoon de normale hoeveelheid. Ik heb 5 september opnieuw een test gedaan die was ook negatief.. Heeft iemand hier ervaring mee? advies of tips?

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 7 jaar geleden

Hmm, helaas nog niemand gereageerd. Ik heb er ook geen ervaring mee, wilde dat ik je kon helpen. Heb je ondertussen al een test gedaan? Zoja, als die weer negatief is, zou dat lichte verlies misschien toch je ongesteldheid kunnen zijn geweest..?! Gestopt met de pil onlangs? Liefs!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden