anoniem

Anoniem 8 jaar geleden 7 reacties

 

Hallo,

Ik hoop dat iemand mij kan helpen..
Het is nog vroeg maar ik was benieuwd of iemand het volgende herkend:

Wij zijn sinds maart( dus nog kort) gestopt met de pil, vorige maand had ik netjes een cyclus van 28 degenen voelde ik 3a4 dagen van te voren mijn menstruatie aankomen.
Nu heb ik 3x een ovulatie test gedaan en wel op 17,18 april positief en 19 april negatief. Wij hebben die week goed geklust en nu sinds 23 april kreeg ik last van wat lichte steken aan de rechterkant tussen buik en heup zeg maar wat af en toe uitstraalt richting mijn lies, dit heeft tot en met vandaag aangehouden alleen voel ik het zo nu en dan ook aan de linkerkant...ook had ik eergister en gister in een keer z'n vreemd zenuwachtig gevoel net of er vlindertjes in m'n buik zaten.
Nu heb ik 2 mei pas mijn nod maar ja dit is allemaal nieuw voor mij en het voelt zoveel anders dan de vorige maand...herkend iemand dit zo ja wat was het bij jou? Ik hoop dat iemand reacties heeft....probeer er zo min mogelijk over na te denken maar zo neen halve week voor je nod is het toch wel spannend..!!!!

Groetjes lindsay

Pagina 1, reactie 1 t/m 7 van totaal 7 reacties.

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hoi, en,al nieuws? Het klinkt idd bekent haha

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi, En weet je al wat het is of waar het aan ligt? Gr. Lindsay

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Hoi, Ja al n tijdje nieuws, heb 30 april mijn menstruatie geregen, ben er inmiddels sinds gister alweer vanaf dus weer verder klussen:) Gr

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

ahh nou, klussen is ook leuk toch? :)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

LindsVdh : Van vele dingen die ik gehoord heb kan dit idd een gevoel zijn van beginnende zwangerschap .. Je kan altijd als je het dringend wilt weten, bloed laten trekken =) .. Wat spannend ! Ik heb dit ook gehad na mijn eisprong maar blijkbaar ligt dit bij mij niet aan een zwangerschap . Ik ben dus een beetje ten einde raad en hoop dat iemand mij kan helpen of het zou al leuk zijn moest iemand ervaringen met me kon delen : Ik ben de 1e maand gestopt met mijn pil en zit nu in de cyclus aan 45 dagen. Ik weet 100% zeker dat ik mijn Eisprong heb gehad tussen 1 april en 5 april (bevestigd door gyn). Ik ben nu dus 16 dagen over tijd en zit in een luteale fase van 30 dagen, wat blijkbaar enorm lang is. Ik kan ook geen info vinden wat dit kan betekenen, enkel kan ik vinden dat een luteale fase max. 18 dagen kan duren en met uitzondering tot 21 dagen ... Ik heb 19/04 een urinetest gedaan, was negatief 23/04 opnieuw urinetest en bloedtest bij HA, ook beiden negatief. Ik heb bang dat het buitenbaarmoederlijk is of een schijnzwangerschap ofzo?? Want toen ik bloedtest liet doen was ik dus 8 dagen over tijd en had ik 18 tot 22 dagen ervoor mijn eisprong gehad, dan kan een bloedtest toch niet meer verkeerd zijn eh ? Kan het aan een late innesteling liggen ?? Hoop dat iemand me hier reactie op kan geven =)

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

hoi lindsay,   ik her ken dit heel goed en bij mij ben ik dan zwanger. spannend meis ik ga voor je duimen.   groetjes 

anoniem

Anoniem 8 jaar geleden

Ja dat is het zeker:) haha wat kan wachten soms lang duren:) Dankje! Voor de reactie in iedergeval... Nu maar afwachten. Groetjes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden