Anoniem 8 jaar geleden 5 reacties

 

Beste a.s. moeders,

 

Ik dacht het is leuk voor iedereen de in Januari 2014 uitgerekend is om met elkaar ervaringen e.d. uit te wisselen. Voor degene die in Januari uitgerekend zijn, is het kleine leven nog heel pril. Maar dat mag de pret niet drukken, en er zulen vast dingen zijn waar we nu al met z'n allen tegen aan lopen of waar we juist al veel van weten.

Laten we met z'n allen hopen dat de zwangerschappen allemaal goed verlopen!

 

 

Groetjes Zwangertje.

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

Anoniem 8 jaar geleden

Hi Jennefer,  Ha dat wist ik niet, ben nieuw en zie 'm nu pas, snel switchen want dubbele posts zijn natuurlijk niet handig :) Groetjes Seilenna

Anoniem 8 jaar geleden

daarom zeg ik het even meid :) Zwangertje heeft een punt dat die topics eigenlijk hier moeten staan onder maandclubs maar aangezien er al 1 open was, en iedereen het daar al opgepikt heeft, houden we het maar daar :)

Anoniem 8 jaar geleden

Dag allemaal, Goed idee Zwangertje ! :) Ik ben ook in januari uitgerekend, volgens mijn eigen berekeningen rond de 18e ongeveer maar ik heb pas volgende week een afspraak bij de gynaecoloog, spannend !!! Hoop dat alles goed is !  Mijn vriend is frans en we wonen in Frankrijk, vind 't interessant om te zien of het er hier anders aan toe gaat dan NL, volgens mij zijn er wel andere data voor de echo's enzo... Nou ja ik zie het allemaal wel :) Groetjes Seilenna    

Anoniem 8 jaar geleden

Hallo allemaal,   Leuk, ik heb zelf de datum uitgerekend en dit zal rond de 24 januari zijn. Ik ga vanmiddag naar de verloskundie bellen voor een afspraak! En ik ga me nu aanmelden voor Moeders voor Moeders....   Ik ben zeer benieuwd hoe het er dan in Frankrijk toe gaat Seilenna! Hou ons op de hoogte!     Groetjes Zwangertje.    

Anoniem 8 jaar geleden

ja leuk idee... alleen is hier al een topic voor open, onder de 1,2,3 maanden...en je hebt er al in gepost dus dat wist je al, zwangertje... AUB geen double posts openen, laten we alles overzichtelijk houden op het forum! Winterbabies januari 2014 is al geopend door Ket.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden